ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: «Ο μεγαλογαιοκτήμονας με βίασε στην καρότσα του αγροτικού όταν ήμουν 11 ετών»

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση της καταγγελίας 21χρονης, σήμερα, γυναίκας, η οποία έχει καταγγείλει ότι γαιοκτήμονας στη Λάρισα, για τον οποίο δούλευε η μητέρα της, την βίαζε από τα 11 της χρόνια.

«Στα 11 μου χρόνια μου είπε να πάμε να πάρουμε κάτι γεωργικά προϊόντα, άρχισε να με φιλά στο αυτοκίνητο του, μου έβγαλε το μπουστάκι και ημίγυμνη με έβαλε στην καρότσα και με βίασε» περιέγραψε η 21χρονη αρχικά στην εκπομπή του Star στην οποία εμφανίστηκε με τη μητέρα της χθες βράδυ, τονίζοντας επίσης ότι «είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη τους».

Μεταξύ άλλων, η 21χρονη είπε επίσης ότι πήγαινε σε ξενοδοχείο του Βόλου και της Λάρισας με τον 57χρονο τότε γαιοκτήμονα και τη βίαζε εκεί. Μάλιστα κατήγγειλε ότι ο «ρεσεψιονίστ δεν ζητούσε καν ταυτότητα προκειμένου να διαπιστώσει την ανηλικότητά της».

H απάντηση του μεγαλογαιοκτήμονα: Προφανής η αθωότητά μου

Στην ίδια εκπομπή, ο γαιοκτήμονας κλήθηκε να τοποθετηθεί για τις εις βάρος του καταγγελίες και απάντησε πως η οικογένεια «εκμεταλλεύεται το παιδί για να βγάλει 80.000 ευρώ» από την συγκεκριμένη υπόθεση. Ενώ, δήλωσε επίσης στο Star «Η αθωότητά μου είναι προφανής και θα αποδειχτεί περίτρανα στο ακροατήριο. Η μήνυσή μου για συκοφαντική δυσφήμιση κατατέθηκε αμέσως μόλις έλαβα γνώση των συκοφαντιών αυτών και αναμένει την αθώωσή μου».

Αναλυτικά όσα είπε: «Υπάρχουν πλεκτάνες και πλεκτάνες αλλά η συγκεκριμένη όπως παρουσιάζεται ξεπερνά και τα όρια της κωμωδίας. Η εκμετάλλευση ενός παιδιού από την οικογένειά του με σκοπό ένα κέρδος 80.000€ είναι αχαρακτήριστη. Πολλοί ξέρουν τον λόγο της απόλυσης της μητέρας, όλη η περιοχή γνωρίζει τι γίνεται στο σπίτι εκείνο με τη μητέρα, τον πατριό και τα αδέλφια. Γνωρίζει για την κόρη των 16 χρονών που κατήγγειλε την οικογένειά της στην αστυνομία στην οποία την πήγε άλλος άνθρωπος και όχι εγώ, όπως ψευδώς διαδίδεται.

Μεγαλογαιοκτήμονας με 10 στρέμματα χωράφια και αυτά πλημμυρισμένα, πανάκριβο κινητό των 100€ που δεν δόθηκε καν, μηνύματα που στέλνονταν και δεν απαντούταν, δήθεν δωμάτια ξενοδοχείου που δεν κλείστηκαν ποτέ και άλλες δήθεν αποδείξεις που έπεσαν κατά την ανάκριση. Όλες αυτές τις αποδείξεις τις εκτίμησε η εισαγγελέας και έκανε απαλλακτική πρόταση προς το συμβούλιο πλημμελειοδικών.

Λόγω του ότι δεν υπάρχουν ούτε ενδείξεις ότι τέλεσα τα εγκλήματα που συκοφαντικά μου αποδίδονται, πρότεινε προς το συμβούλιο να θέσει την υπόθεση στο αρχείο. Αν μου επιτρεπόταν να πω περισσότερα, τα πράγματα θα ξεκαθάριζαν απολύτως και εδώ. Η αθωότητά μου είναι προφανής και θα αποδειχτεί περίτρανα στο ακροατήριο. Η μήνυσή μου για συκοφαντική δυσφήμιση κατατέθηκε αμέσως μόλις έλαβα γνώση των συκοφαντιών αυτών και αναμένω την αθώωσή μου. Κάθε άλλη προσπάθεια θίγει την προσωπικότητά μου και τον έντιμο βίο που διάγω σε όλη μου τη ζωή».

Αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων του γαιοκτήμονα από την Λάρισα, η 21χρονη κλήθηκε στην εκπομπή να τοποθετηθεί σχετικά με τα λεγόμενά του απαντώντας ότι «Δεν ζήτησα χρήματα για να μην μιλήσω».

Παραπεμπτικό βούλευμα

Η μητέρα της κοπέλας ξεκίνησε να δουλεύει από το 2012 ως εργάτρια γης στα χωράφια του μεγαλογαιοκτήμονα σε περιοχή της Θεσσαλίας και έμεινε στη δούλεψή του ως το 2019. Οι δυο τους απέκτησαν αρκετά φιλική σχέση, ενώ εκείνος επισκεπτόταν το σπίτι τους συχνά.

Από το 2014 η σχέση της νεαρής με τον κατηγορούμενο, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η ίδια, ξεπέρασε το φιλικό επίπεδο. Κατά τη χρονιά αυτή είναι που, όπως λέει, με πρόσχημα να πάνε σε περιοχή όπου θα ξεφόρτωναν αγροτικά υλικά, σταμάτησε στον αγροτικό δρόμο, την πλησίασε και προσπάθησε να τη φιλήσει. Παρά την αντίστασή της, εκείνος φέρεται να συνέχισε να την αγγίζει, την έγδυσε, μέχρι που προχώρησε και σε συνουσία μαζί της.

Στην κατάθεσή της, η 21χρονη πλέον ισχυρίζεται ότι όλα αυτά δε συνέβησαν μόνο μία φορά.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, ο μεγαλογαιοκτήμονας παραπέμπεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με την κατηγορία του βιασμού, τετελεσμένου και σε απόπειρα, και στη διενέργεια γεννετήσιων πράξεων με ανήλικη που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη και με ανήλικη που συμπλήρωσε τα 12 και όχι τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact