ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ για πόλεμο στην Ουκρανία: «Θα το τελειώσω, αν εκλεγώ»

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έκανε δηλώσεις σήμερα που αναφέρονται στην ανάγκη αποχώρησης των “Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής” από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Επισήμανε ότι η Κάμαλα Χάρις, υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία, και ο πρώην πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δεν έχουν καταρτίσει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο για να επιλύσουν τη συγκεκριμένη κατάσταση.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν στηρίξει την Ουκρανία με σημαντική στρατιωτική και ανθρωπιστική βοήθεια, ανέρχοντας σε πολλά δισεκατομμύρια δολάρια.

«Πιστεύω ότι θα κολλήσουμε σε αυτόν τον πόλεμο, εκτός και αν είμαι εγώ πρόεδρος. Θα το τελειώσω.»

Ο πρώην πρόεδρος Τραμπ δήλωσε σε μια προεκλογική ομιλία του στην Γεωργία ότι πιστεύει πως ο πόλεμος στην Ουκρανία θα εξελιχθεί διαφορετικά αν αυτός βρισκόταν στη θέση του προέδρου, εκφράζοντας αμφιβολίες για την πορεία των γεγονότων. Παράλληλα, αναρωτήθηκε τι θα συμβεί αν οι εχθροί καταφέρουν να επικρατήσουν, αμφισβητώντας την προσέγγιση του τότε προέδρου Μπάιντεν.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact