ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

‘Αλλο ένα ατόπημα και….«αντίο» ο Λιάγκας απο τον ΑΝΤ1

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το χυδαίο ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα για τον αιφνίδιο θάνατο του 31χρονου αμυντικού του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ένα αυστηρό μήνυμα έστειλε ο ΑΝΤ1 στον Γιώργο Λιάγκα μετά την παρουσίαση real estate ρεπορτάζ για το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ στη Γλυφάδα, λίγες ώρες αφότου ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του.

Μπορεί ο παρουσιαστής της εκπομπής «Το Πρωινό» μετά από τα όσα είπε στην εκπομπή του να ζήτησε on air συγγνώμη κατόπιν απαίτησης του τηλεοπτικού σταθμού αλλά το θέμα δεν σταμάτησε εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o ΑΝΤ1 «τράβηξε το αυτί» στον Γιώργο Λιάγκα απαιτώντας να βγει και να ζητήσει συγγνώμη την επόμενη ημέρα ενώ του διεμήνυσε σε αυστηρό τόνο ότι δεν θα υπάρξει δικαιολογία για δεύτερο ηθικό και τηλεοπτικό ατόπημα.

Με ποιες ποινές κινδυνεύει από την ΕΣΗΕΑ

Η Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι την Κυριακή 13/10 με αφορμή το σάλο που επικράτησε μετά το απαράδεκτο ρεπορτάζ που μετέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό για το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ εκεί όπου βρέθηκε νεκρός.

Ο παρουσιαστής μπορεί να βγήκε την επόμενη ημέρα και να ζήτησε δημόσια συγγνώμη με σκυμμένο το κεφάλι, ωστόσο, δεν γλίτωσε από τα “δίχτυα” της ΕΣΗΕΑ και του ΕΣΡ.

Μάλιστα, θα περάσει την πόρτα του γραφείου της ένωσης την Τρίτη 15/10.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact