ΚΟΣΜΟΣ

Αναφορές για χτύπημα σε αμερικανική βάση

Μια στρατιωτική βάση των Ηνωμένων Πολιτειών στην επαρχία Αλ-Χασάκα, στη βορειοανατολική Συρία, δέχθηκε επίθεση σήμερα το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ιρανικό πρακτορείο Mehr.

Σύμφωνα με πηγές του αραβόφωνου ειδησεογραφικού πρακτορείου Al Maalomah, η εγκατάσταση δέχτηκε επίθεση από όλμο. Οι συνομιλητές των δημοσιογράφων δεν γνωρίζουν ποιος εξαπέλυσε την οβίδα και από πού.

Ωστόσο, είναι γνωστό ότι μετά τον βομβαρδισμό, ο αμερικανικός στρατός που στάθμευε στη βάση τέθηκε σε κατάσταση ύψιστης επιφυλακής, απογειώθηκαν αρκετά αμερικανικά ελικόπτερα και Αμερικανοί στρατιώτες ερεύνησαν την περιοχή γύρω από την εγκατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Στη Χασάκα, ο αμερικανικός στρατός υποστηρίζει ενεργά τις κουρδικές δυνάμεις τους τελευταίους μήνες. Ελέγχουν επίσης πετρελαιοπηγές.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact