Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Γιώργου Βαγιαννίδη από τον Παναθηναϊκό στη Σπόρτινγκ και ο παίκτης ετοιμάζει βαλίτσες για Πορτογαλία! Την Πέμπτη (21/7) πετάει για Λισσαβόνα, όπου θα «σφραγίσει» το νέο του συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια και κυπελλούχο Πορτογαλίας για τα επόμενα 5 χρόνια.
Ό,τι εκκρεμότητες υπήρχαν ανάμεσα στις δύο ομάδες, λύθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (28/7). Ο Παναθηναϊκός κράτησε ποσοστό μεταπώλησης 15%, κάτι που ήθελε απ’ την αρχή, ενώ έκλεισε και ένα θέμα που είχε να κάνει με τα τροφεία στην Ίντερ (70.000 ευρώ από τότε που είχε πάει εκεί ο Βαγιαννίδης).
Η συμφωνία φέρνει στα ταμεία του «τριφυλλιού» 13 εκατομμύρια ευρώ ζεστά, συν άλλα 2 εκατ. ευρώ σε μπόνους, αν ο Βαγιαννίδης πιάσει συγκεκριμένες συμμετοχές με τη φανέλα της Σπόρτινγκ. Ο ίδιος θα παίρνει 1,3 εκατ. ευρώ το χρόνο καθαρά.
Την Πέμπτη θα είναι στη Λισσαβόνα για να δει από κοντά το ντέρμπι του Super Cup ανάμεσα σε Σπόρτινγκ και Μπενφίκα, και την επόμενη μέρα (Παρασκευή 1/8) θα περάσει ιατρικά και θα υπογράψει μέχρι το 2030.
Καλή τύχη Γιώργο, με υγεία και επιτυχίες!