ΚΑΙΡΟΣ

Γιώργος Τσατραφύλλιας: «Φθινοπωρινό σκίρτημα τη Δευτέρα – Καμία κακοκαιρία!»

Eυχάριστα νέα για τον καιρό!
Σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια, το φετινό πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου συνεχίζει να μας θυμίζει καλοκαίρι.

👉 Ζεστό και ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο
Το Σαββατοκύριακο αναμένεται ιδιαίτερα ευχάριστο, με τον υδράργυρο να φτάνει έως και τους 32 βαθμούς. Η ηλιοφάνεια θα είναι αρκετή, ενώ μικρή αστάθεια προβλέπεται μόνο στα βόρεια ορεινά τμήματα της χώρας.
Οι βοριάδες στο Αιγαίο θα ενισχυθούν, φτάνοντας τα 6 μποφόρ, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει δροσιά στις παραθαλάσσιες περιοχές αλλά και μικρή προσοχή για όσους ταξιδεύουν με πλοίο.

👉 Η ανομβρία συνεχίζεται
Η έλλειψη βροχοπτώσεων φαίνεται πως θα παραταθεί και στο δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη, με τις θερμοκρασίες να κινούνται λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή.

👉 Μικρή μεταβολή από Δευτέρα
Η μόνη διαφοροποίηση στον καιρό έρχεται τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, όταν μια μικρή διαταραχή στην ανώτερη ατμόσφαιρα θα δώσει λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια της χώρας.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πρόσκαιρη πτώση 4-5 βαθμών, ενώ οι βοριάδες θα συνεχίσουν να κυριαρχούν, με εντάσεις που θα παρουσιάζουν αυξομειώσεις μέσα στην εβδομάδα.

Καλή συνέχεια και καλό Σαββατοκύριακο! 🌞

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact