ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Καλομοίρα πήγε ΣΕΦ και ο Ολυμπιακός σταμάτησε στους… 109!

Όπου πάει φέρνει θετική ενέργεια και τελικά, όπως φάνηκε, έφερε και τρελό γούρι! Η Καλομοίρα βρέθηκε χθες το βράδυ στις κερκίδες του ΣΕΦ και έπεσε πάνω σε μια από τις καλύτερες βραδιές του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, χαμογελαστή και ευδιάθετη, παρακολούθησε από κοντά την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να κάνει… πλάκα στη Βίρτους Μπολόνια. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έπαιξαν απλά μπάσκετ, αλλά πρόσφεραν υπερθέαμα, διαλύοντας τους Ιταλούς με το εντυπωσιακό 109-77.

Ήταν μια βραδιά που όλα πήγαν δεξιά για τον Ολυμπιακό, με τον Βεζένκοφ (20 π.) και τον Ντόρσεϊ (18 π.) να «πυροβολούν» ασταμάτητα και την Καλομοίρα να απολαμβάνει την «καυτή» ατμόσφαιρα και τους πανηγυρισμούς στο Φάληρο. Αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα πάντως, μάλλον πρέπει να πηγαίνει συχνότερα στο γήπεδο!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact