Πραγματικός χαμός έγινε στο «Ντα Λουζ» κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στην Μπενφίκα και τη Ρεάλ Μαδρίτης!
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Βινίσιους Ζούνιορ με ένα φοβερό τελείωμα έβαλε μπροστά στο σκορ τη «Βασίλισσα». Όμως, αντί να πάει στη σέντρα, πήγε και πανηγύρισε κάπως… προκλητικά μπροστά στους οπαδούς της Μπενφίκα, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα.

Δεν άργησε να γίνει το έλα να δεις. Ο Βραζιλιάνος άρχισε να τσακώνεται με παίκτες των γηπεδούχων, αλλά η φάση ξέφυγε τελείως στην κόντρα του με τον Πρεστιάνι. Ο Βινίσιους πήγε κατευθείαν στον διαιτητή, φανερά εκνευρισμένος, και κατήγγειλε ότι ο αντίπαλός του τού πέταξε ρατσιστική ατάκα.
Acá la polémica del Real Madrid vs Benfica.
— Jesús Romero (@jesusromeromx_) February 17, 2026
Μετά από αυτό, ο ρέφερι εφάρμοσε αμέσως το αντιρατσιστικό πρωτόκολλο και το παιχνίδι σταμάτησε προσωρινά για καμιά δεκαριά λεπτά, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να παρθεί απόφαση για τη συνέχεια.
🚨 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Benfica vs Real Madrid match STOPPED due to a racist incident against Vinícius Júnior ON THE PITCH. ⚠️🚫
A Benfica player called him MONKEY!!! ‼️
VINI REFUSED TO PLAY!! 😤❌ pic.twitter.com/q2sN8AdTRr
— Big_H (@Youngting01) February 17, 2026
Benfica vs. Real Madrid paused for 10 minutes after:
▪️ Vini scores
▪️ Vini is booked for celebrating
▪️ Prestianni says something to Vini
▪️ Vini charges over to ref who initiates the racism protocol
▪️ Benfica coaching staff member gets redCrazy Scenes happening in Lisbon pic.twitter.com/MT79fB8nkb
— False9ine (@3setproblem) February 17, 2026





















