ΚΟΣΜΟΣ

Τεράστιος κροκόδειλος κατασπάραξε γυναίκα που μάζευε μύδια

Μια ασύλληπτη τραγωδία γράφτηκε στο νησί Simeulue της Ινδονησίας. Μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων ανθρώπων, ένας τεράστιος κροκόδειλος, γύρω στα τέσσερα μέτρα, βγήκε στην επιφάνεια του ποταμού Luan Boya κρατώντας στα σαγόνια του το άψυχο σώμα μιας γυναίκας.

Η άτυχη 35χρονη, η Jusmitawati, είχε πάει από νωρίς το πρωί της Κυριακής στο ποτάμι μαζί με μια φίλη της. Ήθελαν απλά να μαζέψουν μύδια, κάτι που κάνουν συνέχεια οι γυναίκες στα χωριά εκεί για να βγάλουν ένα πιάτο φαγητό για τις οικογένειές τους. Μπήκε στο νερό και, μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, χάθηκε. Η φίλη της, που στεκόταν στην όχθη, άρχισε να ουρλιάζει για βοήθεια.

Στο πόδι σηκώθηκε όλο το χωριό. Κάτοικοι, αστυνομία, μέχρι και ο τοπικός στρατός έπεσαν στην αναζήτηση. Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν τις επόμενες ώρες δείχνουν τον κόσμο μαζεμένο στις όχθες, με την αγωνία και την απελπισία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, να ψάχνουν τα θολά νερά.

Σύμφωνα με το τοπικό δίκτυο SerambiNews, το εφιαλτικό σενάριο δεν άργησε να γίνει πραγματικότητα. Ο κροκόδειλος άρχισε να εμφανίζεται ξανά και ξανά σε διάφορα σημεία, με την 35χρονη εγκλωβισμένη στα δόντια του. Οι ντόπιοι δεν έκατσαν με σταυρωμένα τα χέρια. Πήραν καλάμια μπαμπού και σχοινιά και προσπαθούσαν να αναγκάσουν το ζώο να αφήσει τη γυναίκα. Όμως, μιλάμε για ένα τέρας με τρομακτική δύναμη και μέγεθος, και οι πρώτες προσπάθειες έπεσαν στο κενό.

Η ένταση χτύπησε «κόκκινο» όταν το ζώο έκοβε βόλτες στο ποτάμι και το πλήθος το ακολουθούσε από την όχθη, με κάποιους πιο θαρραλέους να μπαίνουν μέσα στη βλάστηση για να το πλησιάσουν. Τελικά, μετά από ριψοκίνδυνες κινήσεις, οι κάτοικοι κατάφεραν το ακατόρθωτο: άρπαξαν το κορμί της άτυχης γυναίκας από τα σαγόνια του κροκόδειλου.

Η οργή του κόσμου, όμως, ξεχείλιζε. Δεκάδες χωριανοί έβαλαν τα δυνατά τους και, με τεράστια δυσκολία, τραβήξαν τον κροκόδειλο έξω στη στεριά. Τυφλωμένοι από τον θυμό για τον άδικο χαμό της συγχωριανής τους, άρχισαν να χτυπούν το κεφάλι του ερπετού, μέχρι που αναγκάστηκαν να μπουν στη μέση οι αρχές και η Υπηρεσία Διατήρησης Φυσικών Πόρων του Aceh (BKSDA) για να αναλάβουν την κατάσταση.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact