Μια δύσκολη προσωπική εμπειρία από το παρελθόν αποκάλυψε η Χριστίνα Παππά, με αφορμή τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη.
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας γύρισε τον χρόνο περίπου 15 χρόνια πίσω και θυμήθηκε τη δική της επίσκεψη στο ίδιο ιατρείο στο Κολωνάκι.
Όπως εξήγησε, εκείνη την περίοδο ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Κλαούντιο Γκολντεμπέλα και εργαζόταν στο θέατρο. Είχε εμφανίσει ένα κριθαράκι στο μάτι, το οποίο γινόταν όλο και πιο έντονο εξαιτίας του καθημερινού μακιγιάζ που χρειαζόταν για τις παραστάσεις.
Είχε επισκεφθεί δύο φορές το ιατρείο
Η Χριστίνα Παππά ανέφερε ότι είχε πάει δύο φορές στο συγκεκριμένο ιατρείο. Μάλιστα, όπως είπε, από την πρώτη στιγμή ο χώρος δεν της είχε κάνει καλή εντύπωση, καθώς της φαινόταν πολύ σκοτεινός.
Η σοβαρή περιπέτεια ήρθε όταν χρειάστηκε να προχωρήσει σε επέμβαση. Η μοναδική ημέρα που μπορούσε ήταν η Δευτέρα, όταν είχε ρεπό από το θέατρο, και ο γιατρός μπορούσε να την εξυπηρετήσει μόνο στην κλινική.
Εκεί, λίγο πριν φύγει, τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή. Σύμφωνα με όσα περιέγραψε, η πίεσή της έπεσε στο 4 και η ίδια κατάλαβε ότι κάτι πολύ σοβαρό συνέβαινε.
Όπως αποκάλυψε, πρόλαβε να πει στους ανθρώπους που βρίσκονταν δίπλα της ότι «σβήνω», ενώ στη συνέχεια, όπως υποστήριξε, χρειάστηκε να τη φέρουν πίσω με απινιδωτή.
«Ευτυχώς που ήμουν στην κλινική»
Μετά το περιστατικό χρειάστηκε να νοσηλευτεί, ενώ, σύμφωνα με όσα ανέφερε η ίδια, ο γιατρός τής είχε πει τότε ότι στάθηκε τυχερή που η διαδικασία έγινε σε κλινική, καθώς διαφορετικά τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί πολύ χειρότερα.
Η Χριστίνα Παππά συνέδεσε τη δική της περιπέτεια με όσα συνέβησαν στον Γιώργο Μαζωνάκη, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να είμαστε προσεκτικοί με θέματα υγείας, να ψάχνουμε κάθε περίπτωση και να μην αντιμετωπίζουμε τίποτα επιπόλαια.
Παράλληλα μίλησε με συγκίνηση για τον γνωστό τραγουδιστή, λέγοντας πως ακόμη δυσκολεύεται να πιστέψει την απώλειά του και θυμήθηκε πόσο πολύ ο κόσμος συνδέθηκε όλα αυτά τα χρόνια με τα τραγούδια του.





















