ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι «σταυροφόροι» του 50-50 μίλησαν για «διαιτησία 50-50» και δάκρυσε όλο το πανελλήνιο!

Εκεί που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα στο ελληνικό μπάσκετ, ήρθε η ΚΑΕ Ολυμπιακός να μας προσφέρει άφθονο γέλιο. Με μια ανακοίνωση που στάζει «αγιότητα» και «αδικία», οι ιθύνοντες του Λιμανιού αποφάσισαν να σηκώσουν το γάντι και να απαντήσουν στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με αφορμή τις τελευταίες -και ομολογουμένως ζουμερές- εξελίξεις για το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια.

Τι μάθαμε λοιπόν από αυτή τη μνημειώδη τοποθέτηση; Πρώτον και κύριον, ότι ο Ολυμπιακός… δεν θέλει συμμαχίες για διαιτησίες του 100-0. (Εδώ κανονικά μπαίνουν γέλια κονσέρβας από sitcom). Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι «σταυροφόροι της εξυγίανσης», δίνουν εδώ και χρόνια «τον δικό τους, πραγματικό αγώνα για το 50-50». Προφανώς, οι μνήμες στο ΣΕΦ είναι επιλεκτικές, αλλά ας το προσπεράσουμε για να μην χαλάσουμε το αφήγημα.

Συνεχίζοντας το κήρυγμα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατηγορεί τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού ότι, με τη γνωστή του «αμετροέπεια», προσπαθεί να τους μπλέξει στη γνωστή μυστική έρευνα για τα στημένα που έχει σκάσει τις τελευταίες ώρες. Οι Πειραιώτες δηλώνουν, φυσικά, ότι δεν έχουν απολύτως καμία σχέση και αναρωτιούνται μεγαλοφώνως πώς ο DPG -αφού τα ξέρει όλα από πριν όπως λέει, δεν παρατήρησε ότι δεν υπάρχει ούτε μία αναφορά στο όνομά τους.

Μάλιστα, φρόντισαν να πετάξουν και τα καρφιά τους για την αγαπημένη συνήθεια του Γιαννακόπουλου, ξεκαθαρίζοντας ότι οι ίδιοι δεν παριστάνουν «τους δικαστές του Instagram και του πληκτρολογίου» και ότι δεν έχουν κανέναν να φοβηθούν.

Το πραγματικό κλου της ανακοίνωσης, βέβαια, έρχεται στο τέλος, εκεί που το δραματικό στοιχείο χτυπάει κόκκινο. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προειδοποιούν τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού να προσέχει τι εύχεται.

Διότι, σύμφωνα με το δικό τους (πάντα αντικειμενικό) πρίσμα, αν ποτέ επιστραφούν τα «πραγματικά κλεμμένα» στο μπάσκετ, η τροπαιοθήκη του ΠΑΟ και το… θρυλικό τραπεζάκι στο Σούνιο θα γεμίσουν με αράχνες. Βέβαια, αν επιστρέφονταν γενικά τα «κλεμμένα» στον ελληνικό αθλητισμό, ίσως οι αράχνες να έκαναν πάρτι σε πολλά περισσότερα μέρη, αλλά είπαμε: σήμερα η μέρα ανήκει στους αδικημένους του Πειραιά.

Και για κερασάκι στην τούρτα, η ΚΑΕ μοίρασε και τρία απολαυστικά υστερόγραφα:

  • Υ.Γ. 1: Να μην ανεβάζει και σβήνει (stories), γιατί έχουν καταγραφεί όλα.
  • Υ.Γ. 2: Να μην ξαναπιάσει στο στόμα του το έμβλημα του δαφνοστεφανωμένου έφηβου.
  • Υ.Γ. 3: Όλα στην ώρα τους (γιατί λίγο σασπένς ποτέ δεν έβλαψε).

Αναμένουμε με αγωνία το επόμενο επεισόδιο αυτής της σειράς. Μέχρι τότε, ας κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή για τον πολυετή αγώνα του Ολυμπιακού για το «50-50»…

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact