ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε ντιμπέιτ καλεί τον Τσίπρα ο Θεοδωράκης

Σε ντιμπέιτ κάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

«Καλώ τον Αλέξη Τσίπρα σε ένα ντιμπέιτ με τους δικούς του όρους, τους δικούς του δημοσιογράφους, στον δικό του τόπο για μια συζήτηση για τα προβλήματα της χώρας», είπε χθες μιλώντας σε εκδήλωση στον Έβρο.

Από τον Έβρο ο Σταύρος Θεοδωράκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του και στη Β’ Πειραιά, εξηγώντας αυτή του την επιλογή. «Θα κατέβω στη Β’ Πειραιά εκεί που η Χρυσή Αυγή πήρε τα μεγαλύτερα της ποσοστά και θα δώσω τη μάχη στις γειτονιές. Κυκλοφορώ στη Β’ Πειραιά, στη Νίκαια, στον Κορυδαλλό και στη Δραπετσώνα και εκεί θα ζητήσω την ψήφο των Πειραιωτών για να πάω στη Βουλή. Το Ποτάμι θέλει να πει ξεκάθαρα στην ελληνική κοινωνία ότι δεν χαρίζουμε τις γειτονιές στους φασίστες», τόνισε.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact