ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ευρώ χωρίς κανόνες δεν υπάρχει»

«Ευρώ χωρίς κανόνες δεν υπάρχει» αναφέρει σε δήλωσή της η Μαρία Σπυράκη, δίνοντας απάντηση σε σχόλια του ΣΥΡΙΖΑ για συνομιλίες που είχαν με δημοσιογράφους κοινοτικοί αξιωματούχοι.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι για μια ακόμη φορά επιχειρεί να εξαπατήσει τους Έλληνες.

Η κα Σπυράκη αφού τονίζει ότι ασφαλώς και οι εταίροι δεν επιθυμούν ούτε επιδιώκουν την έξοδο της χώρας μας από το ευρώ, σημειώνει ότι η Ελλάδα μπορεί όμως να βρεθεί έξω από το κοινό νόμισμα εφόσον μια ανεύθυνη κυβέρνηση δεν ακολουθήσει τους κανόνες του Συμφώνου Σταθερότητας και δεν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τους δανειστές.

«Αγνοούν στον ΣΥΡΙΖΑ παντελώς την ευρωπαϊκή πραγματικότητα ή επιχειρούν συνειδητά να οδηγήσουν τους Έλληνες στην καταστροφή;» συμπλήρωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact