ΕΛΛΑΔΑ

Στεφάν για Κουμανταρέα: Τον θεωρούσα πατέρα μου – Δεν θα μπορούσα να του κάνω κακό

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 25χρονος Στεφάν ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του Μένη Κουμανταρέα, ενώ, ο συνεργός του πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συνεργός του Στεφάν αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι δεν συμμετείχε στην δολοφονία του συγγραφέα ή στη ληστεία.

Από την πλευρά του ο Στεφάν φέρεται να δήλωσε ότι θεωρούσε τον Μένη Κουμανταρέα κάτι λιγότερο από πατέρα του «Δεν θα μπορούσα να του κάνω κακό. Γνώριζα εκείνον και τη γυναίκα του. Ηταν ευεργέτης και φίλος μου» φέρεται να είπε στην ανακρίτρια.

Αναφορικά με το επίμαχο βράδυ ο Στεφάν φέρεται να είπε πως είχε πάει στο σπίτι του συγγραφέα για να δανειστούν χρήματα, κάτι που συνήθιζαν να κάνουν. Σημείωσε, πάντως, ότι δεν γνώριζε αν ο Μένης Κουμανταρέας φυλούσε χρήματα στο σπίτι του.

Επισήμανε, μάλιστα, ότι βοηθούσε το ζεύγος Κουμανταρέα σε διάφορες εργασίες όπως μετακόμιση και επισκευές

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact