ΚΟΣΜΟΣ

Σε όλη την Τουρκία κυκλοφορεί την Τετάρτη το Charlie Hebdo

Το μεταφρασμένο στα τουρκικά τεύχος της Charlie Hebdo θα κυκλοφορήσει αύριο μαζί με την αντιπολιτευόμενη τουρκική εφημερίδα Τζουμχουριέτ, ανακοίνωσε απόψε ο αρχισυντάκτης της γαλλικής σατιρικής εφημερίδας, Ζεράρ Μπιάρντ.

«Η Charlie Hebdo σύναψε συνεργασία με την Τζουμχουριέτ, μια λαϊκή εφημερίδα που θα εκδόσει και θα μεταφράσει στα τουρκικά το αυριανό τεύχος μας και θα το πουλήσει μαζί με την εφημερίδα», διευκρίνισε.

Ωστόσο, ένας δημοσιογράφος της τουρκικής εφημερίδας, που ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του, είπε ότι η διεύθυνση συζητά ακόμη τις προϋποθέσεις για την έκδοση «ολόκληρου ή ενός μέρους του νέου τεύχους της Charlie Hebdo» στην τουρκική γλώσσα.

«Αν υπήρχε ένα μέσο ενημέρωσης με το οποίο θα ήθελα να συνεργαστών, θα ήταν αυτό (σ.σ. η Τζουμχουριέτ), επειδή η Τουρκία ζει δύσκολες στιγμές και ο κοσμικός χαρακτήρας του κράτους απειλείται” πρόσθεσε ο Μπιάρντ τονίζοντας ότι για τον ίδιο θεωρεί το τουρκικό τεύχος της Charlie Hebdo «το σημαντικότερο».

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact