ΚΟΣΜΟΣ

20χρονος τζιχαντιστής ετοιμαζόταν να τινάξει στον αέρα το Καπιτώλιο! (Φωτογραφίες)

Να τινάξει στον αέρα το Καπιτώλιο είχε θέσει ως στόχο ένας 20χρονος από το Οχάιο ο οποίος συνελήφθη από το FBI.

Ο λόγος για τον Κρίστοφερ Κόρνελ από το Σινσινάτι που είχε εμφανιστεί ως «συμπαθών» του τζιχαντιστικού Ισλαμικού Κράτους.

Μάλιστα, φέρεται να είχε αγοράσει ημιαυτόματο όπλο με 600 φυσίγγια και να είχε ξεκινήσει την προετοιμασία για επίθεση με βόμβες τοποθετημένες σε σωλήνες.

Σύμφωνα με την ένορκη μαρτυρία ενός πληροφοριοδότη του FBI. Ο Κόρνελ, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Ραχέλ Μαχρούς Ουμπαϊντάχ, είχε προβεί σε αναρτήσεις στο Twitter με τις οποίες τασσόταν υπέρ του Ισλαμικού Κράτους.

tzixanti.jpg

Περιέγραψε δε ένα σχέδιο για την τοποθέτηση βομβών σε σωλήνες κοντά στο Καπιτώλιο των Ηνωμένων Πολιτειών και την χρησιμοποίηση αυτόματων όπλων για να σκοτώσει εργαζόμενους και αξιωματούχους.

Ο Κόρνελ κατηγορείται από το ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Οχάιο για την προσπάθεια δολοφονίας αξιωματούχων της κυβέρνησης των ΗΠΑ, για κατοχή πυροβόλου όπλου, καθώς και για την προώθηση της απόπειρας τέλεσης αξιόποινης πράξης βίας.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact