ΚΟΣΜΟΣ

«Με πούλησαν ως σκλάβα του σεξ» -Η δραματική ιστορία μιας 14χρονης Βρετανίδας στην Ελλάδα

Το παρελθόν την κυνηγάει ακόμη. Στο δρόμο, στο λεωφορείο, ένας τυχαίος διαβάτης στο δρόμο ή κάποιος που μπορεί να στέκεται μπροστά της στο μετρό. Όλοι κάτι της θυμίζουν ή νομίζει πως της θυμίζουν.

Μια ημέρα εκεί που περπατούσε είδε κάποιον που της θύμισε έναν «πελάτη» από το σκοτεινό παρελθόν της. Τότε που ήταν 14 ετών και ζούσε δέσμια από ένα κύκλωμα προαγωγών. Τώρα η Μέγκαν Στίβενς από τη Βρετανία είναι 25 ετών – αν και έχουν περάσει 11 χρόνια από τότε, η κόλαση εξακολουθεί να υπάρχει μέσα της. Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου της «Bought & sold» («Αγοράστηκα και πουλήθηκα») το συγκεκριμένο κορίτσι που έπεσε θύμα επιτήδειων στην Ελλάδα, μίλησε στον Guardian για την αρχή του δράματός της.

Περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια πώς βρέθηκε στην Ελλάδα μαζί με τη μητέρα της για διακοπές στην Ελλάδα και πώς κατέληξε να «δουλεύει» σε μπορντέλα, στο δρόμο και σε κακόφημα ξενοδοχεία και όλα αυτά επί έξι βασανιστικά χρόνια, μέχρι τη στιγμή που κατάφερε να δραπετεύσει και να επιστρέψει στη χώρα της. Το κορίτσι παραδέχεται τώρα πως το γράψιμο λειτούργησε θεραπευτικά μέσα της, καθώς τον τρόπο καιρό που κατάφερε να ξεφύγει από τους δυνάστες της και τα σώματα που κάθε βράδυ έπεφταν πάνω της, δεν μπορούσε να αρθρώσει ούτε κουβέντα από το σοκ. Οι γιατροί διέγνωσαν ότι έπασχε από μετατραυματικό στρες.

Γαλουχήθηκε σε μια οικογένεια που κουβαλούσε πολλά προβλήματα, οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν τεσσάρων χρονών, ενώ η μητέρα της αντιμετώπιζε ήταν εθισμένη στο αλκοόλ. Όταν έφτασε στα 14 πήγε με τη μητέρα της διακοπές στην Ελλάδα απεγνωσμένη να γνωρίσει τον έρωτα, όπως ανακαλεί τώρα. Εκεί γνώρισε έναν Έλληνα που αποδείχθηκε πως ήταν προαγωγός. Ήταν πολύ μικρή για να το καταλάβει και έτσι πείστηκε να τον ακολουθήσει για να ξεφύγει από την κακή επιρροή της μητέρας της.

Στην αρχή της φέρθηκε πάρα πολύ καλά, αλλά σύντομα τα πάντα άλλαξαν. Της είπε ότι χρειαζόταν χρήματα για την άρρωστη μητέρα του και ότι ήθελε να κάνει οικογένεια μαζί της. Την έπεισε να μεταφερθούν στην Αθήνα για να πιάσουν σε μια δουλειά σε καφετέρια. Μόνο που τελικά η καφετέρια ήταν ένα πρόσχημα. Με αφορμή κάποιες εξωτερικές δουλειές που την έστελνε μόνη, στην πραγματικότητα της έκλεινε δουλειές με πελάτες. Έπεσε θύμα βιασμού αρκετές φορές, ενώ οι απειλές για τη ζωή της έδιναν και έπαιρναν. Το σώμα της πλέον δεν της ανήκε. Αρχισε να εκδίδεται, ενώ υπήρχαν στιγμές που δεχόταν οκτώ πελάτες την ημέρα.

Κάποια στιγμή έκανε πεζοδρόμιο ακόμη και στην Ιταλία όπου εκεί τα πράγματα έγιναν δραματικά γι’ αυτήν, καθώς δοκίμασε τις πιο άγριες συνθήκες που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα ανθρώπινο ον. Μπορούσε να πηγαίνει με 40-50 άνδρες την ημέρα και ο Έλληνας να της λέει πως δεν έκανε καλά τη δουλειά της. Έτσι μια ημέρα αναγκάστηκε να πάει με 110 άνδρες, μέχρι που αρρώστησε.

Αν και η αστυνομία τη συνέλαβε αρκετές φορές δεν είχε τη δύναμη να καταγγείλει το κύκλωμα. Κατάφερε να γλιτώσει μόνο όταν μπήκε στο νοσοκομείο με ψυχωσικό επεισόδιο και τότε οι γιατροί επικοινώνησαν με τη μητέρα της που ήρθε από την Αγγλία και την παρέλαβε. Όλα αυτά και πολλά περισσότερα περιγράφονται στο σοκαριστικό βιβλίο της που ήδη έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις στη Μ. Βρετανία.  

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact