ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Αυτό είναι το πιο απίστευτο επάγγελμα

Για να προσποιούνται τους ενθουσιώδεις οπαδούς, οι αρχές του Κατάρ αμείβουν… τους μετανάστες με το ποσό των οκτώ δολαρίων (ένα δολάριο την ώρα). Οι «κομπάρσοι οπαδοί» λαμβάνουν το ποσό αυτό για να δείχνουν ότι απολαμβάνουν το θέαμα στα γήπεδα της χώρας, να χειροκροτούν την ομάδα, να φωνάζουν συνθήματα και να δείχνουν ότι ανήκουν στο φίλαθλο κοινό.

 

Σύμφωνα με το «RussiaToday», λαμβάνοντας το ποσό των οκτώ δολαρίων, οι μετανάστες που δέχονται να αυξήσουν το κομπόδεμά τους και να προσποιηθούν τους κομπάρσους οπαδούς, θα πρέπει να ντύνονται και ανάλογα: ως ντόπιοι , με λευκές κελεμπίες και μαντήλα που καλύπτει το κεφάλι.

 

«Το Κατάρ έχει αληθινό πάθος για τα σπορ. Τα πάντα στη χώρα μου, περιστρέφονται γύρω από τον αθλητισμό», υποστηρίζουν ανώτατοι αξιωματούχοι της κυβέρνησης του Κατάρ.

 

Οι καταριανές αρχές προέβησαν σε αυτό το κόλπο αφού οι ντόπιοι δεν γεμίζουν τα γήπεδα. Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση στο Κατάρ, τα 2/3 των ντόπιων δεν παρακολούθησαν ποδοσφαιρικούς αγώνες κατά τη διάρκεια της περασμένης αθλητικής περιόδου, ενώ τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι οι κομπάρσοι – ηθοποιοί ήταν ένας από τους λόγους που τους κράτησαν μακριά από τα γήπεδα.

 

Βλέποντας άδεια τα γήπεδα και ενόψει του Μουντιάλ το 2022 που θα διεξαχθεί στη χώρα, ανώτεροι αξιωματικοί της χώρας, αποφάσισαν να προσλάβουν μετανάστες προκειμένου να προσποιούνται τους οπαδούς.

 

«Το να είμαι μέσα στο πλήθος και να φωνάζω και να χορεύω, είναι κάτι καλό για μένα γιατί αμείβομαι καλά», λέει ένας από τους μετανάστες δηλώνοντας ευχαριστημένος με αυτό που κάνει. Επιπλέον, εκτός από τα χρήματα, δελεαστικό είναι και το γεγονός ότι στα ποδοσφαιρικά στάδια υπάρχει δωρεάν Wifi, κατά συνέπεια οι μετανάστες μπορούν να αλληλογραφούν διαδικτυακά με τις οικογένειές τους.

koufa

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact