ΚΟΣΜΟΣ

Ευκαιρία καριέρας για ξένους στη Βόρεια Κορέα -Αφορά ανέργους που ξέρουν αγγλικά

Σύμφωνα με την Εταιρεία Τουρισμού της Βόρειας Κορέας ο Κιμ Γιονγκ Ουν σκοπεύει να επενδύσει στον τομέα του τουρισμού και γι αυτό καλεί στη χώρα ξένους με την απαραίτητη προϋπόθεση να είναι κάτοχοι πτυχίου διδασκαλίας της αγγλικής (Tefl) ή να μιλού αγγλικά και να έχουν εμπειρία στον τομέα του τουρισμού.

Σκοπός τους θα είναι να διδάξουν τα βασικά σε Βορειοκορεάτες που θα εργαστούν ως ξεναγοί. Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια ένα μήνα και θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου Τουρισμού στην Πιονγιάνγκ.

Η Βόρεια Κορέα τελευταία έχει επενδύσει στον τουρισμό, με πιο πρόσφατο το παράδειγμα του χειμερινού θερέτρου για σκι Μαρίσκριόνγκ και την «τουριστική» πόλη Γονσάν να θεωρούνται οι «κορωνίδες» του σχεδίου του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, περί τους 6.000 είναι οι τουρίστες που περνούν ετησίως τα σύνορα της Βόρειας Κορέας, μέσω εγκεκριμένων από το καθεστώς ταξιδιωτικών γραφείων.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact