ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Για την ΕΡΤ ένα από τα πρώτα νομοσχέδιο

Στον χώρο των ΜΜΕ, αλλά και στο κλείσιμο της ΕΡΤ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας πως ένα από τα πρώτα νομοσχέδια μιας κυβέρνησής του θα είναι για την επαναλειτουργία της.

«Δεν θα κάνουμε απλά θα επιδιώξουμε να εφαρμοστούν οι νόμοι», σημείωσε αναφερόμενος στα ΜΜΕ, ενώ πρόσθεσε με νόημα: «Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα».

Για την ΕΡΤ, σημείωσε πως «έχουμε δεσμευτεί ότι θα επαναλειτουργήσει χωρίς εμείς να πειραματιστούμε με μεθόδους αυταρχισμού δηλαδή να βάλουμε μαύρο στην οθόνη. Θα ξεκινήσει σύντομα ένας ουσιαστικός διάλογος και θα είναι ένα από τα πρώτα νομοσχέδια που θα κατατεθούν στη Βουλή. Και δεν θα έχει σχέση με το μοντέλο του παρελθόντος. Θέλουμε μια πλουραλιστική ΕΡΤ», τόνισε και συμπλήρωσε: «Δεν θα φτιάξουμε εμείς μονταζιέρες, όπως ο κ. Σαμαράς».

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact