ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Να δείξουμε σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή τις εξελίξεις στην Τουρκία και αποδίδει μεγάλη σημασία στη διατήρηση ανοιχτών διπλωματικών διαύλων μεταξύ των δυο χωρών» λέει η υπεύθυνη Εξωτερικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, κα Νάντια Βαλαβάνη, στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ΑΝΑΤΟΛΗ.

«Και οι δυο χώρες πρέπει να δείξουν σεβασμό στο διεθνές δίκαιο και στα κυριαρχικά τους δικαιώματα, προκειμένου να γίνουν αποφασιστικά βήματα στις σχέσεις τους» φέρεται να δήλωσε η κα Βαλαβάνη και προσέθεσε ότι η βελτίωση των σχέσεων των δυο χωρών θα εξασφαλίσει σταθερότητα στην περιοχή. «Η συνεργασία στην οικονομία, τον πολιτισμό, τον τουρισμό, της μετανάστευση και την ενέργεια θα έχει πολύ μεγάλη σημασίας για τους λαούς και των δυο χωρών» είπε η κα Βαλαβάνη .

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο, η υπεύθυνη για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι οι ελληνοτουρκικές σχέσεις ‘βίωσαν’ μια κρίσιμη περίοδο, εξαιτίας των ερευνών υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο και της αναστολής των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δυο πλευρών στην Κύπρο».

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact