ΕΛΛΑΔΑ

Αίσχος! Άφησαν ελεύθερο τον 24χρονο που κακοποίησε τον 10χρονο

Αίσχος! Άφησαν ελεύθερο τον 24χρονο που κακοποίησε τον 10χρονο

Πολλες αντιδράσεις, από την απλή απορία μέχρι την έντονη οργή, προκαλεί η δικαστική απόφαση που άφησε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους δράστη σεξουαλικής κακοποίησησης.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αφέθηκε ο 24χρονος που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για σεξουαλική κακοποίηση 10χρονου, την οποία μάλιστα και κατέγραψε.
Ο ίδιος κρίθηκε ότι δεν είναι επικίνδυνος, ωστόσο είναι υποχρεωμένος να παρουσιάζεται δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Επίσης θα παρακολουθείται και από ειδικό ψυχολόγο, καθώς ο ίδιος επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα.

Όπως διαπιστώθηκε, στο βίντεο που κατέγραψε απεικονίζονται δύο αδερφάκια. Το ένα 10 ετών και το άλλο μόλις 4. Ο 24χρονος είπε στο δικαστήριο πως στο παρελθόν είχε πέσει θύμα μπούλινγκ και πως δεν έχει έρθει σε σεξουαλική επαφή με γυναίκα.

Η δικαστική απόφαση έχει γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης στην πόλη, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν πλέον να διαπιστώσουν αν το ανατριχιαστικό βίντεο έχει διακινηθεί στο διαδίκτυο.

Στην ίδια κατηγορία