ΚΟΣΜΟΣ

ABC: Προσωπικός φίλος του Μαδούρο ο πρέσβης που προστάτεψε ο Τσίπρας

Ο πρέσβης της Βενεζουέλας στην Αθήνα, για τον οποίο προκλήθηκε σάλος τις τελευταίες ημέρες, είναι προσωπικός φίλος του Νικολάς Μαδούρο, γράφει το ABC.

Μάλιστα, τίτλος του δημοσιεύματος για την υπόθεση είναι «Ο πρέσβης της Βενεζουέλας που προστάτεψε ο Τσίπρας». Για τον δρ. Φράνκλιν Ραμόν Γκονζάλεζ το ABC αναφέρει ότι ήταν στενός συνεργάτης και προσωπικός φίλος του προέδρου της Βενεζουέλας. «Αποστολή του ήταν να στηρίξει τον Τσίπρα και το κόμμα του, μία εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ και το Podemos φαινόταν ως σοβαρές εναλλακτικές προτάσεις για την εξουσία στην Ευρώπη».

Στη συνέχεια το δημοσίευμα αναφέρεται στις καταγγελίες των πέντε γυναικών που εργάζονταν στην πρεσβεία για σεξουαλική παρενόχληση από τον πρέσβη. «Το πιο σοβαρό είναι ότι ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, ηγέτης της αντιπολίτευσης εκείνη την εποχή, είχε γνώση της υπόθεσης και έγραψε προσωπική επιστολή στον Μαδούρο για αυτό», αναφέρει το δημοσίευμα, παραθέτοντας αποσπάσματα της επιστολής.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact