ΕΛΛΑΔΑ

Αεροδιακομιδή με C-130: Στο 401 ο άτυχος φίλαθλος του Εθνικού


Νοσηλεύεται με βαριά εγκεφαλική αιμορραγία

Την πύλη του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών πέρασε το μεσημέρι της Δευτέρας το ασθενοφόρο που παρέλαβε τον 46χρονο φίλαθλο του Εθνικού από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας.

Μετά τη διαπίστωση των σοβαρών τραυμάτων του, οι γιατροί του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλέιου αποφάσισαν να μεταφερθεί στην Αθήνα.

Η αεροκομιδή του άτυχου φιλάθλου, που δέχτηκε την επίθεση οπαδών του Ηροδότου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της αγαπημένης του ομάδας με το σύλλογο της Αλικαρνασσού, στήθηκε σε χρόνο-ρεκόρ.

Μόλις οι γιατροί του Βενιζέλειου Νοσοκομείου διαπίστωσαν τη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία, αμέσως ζήτησαν από τους αρμόδιους φορείς την εσπευσμένη μεταφορά του 46χρονου άνδρα στην Αθήνα.

Το C-130, που πέταξε για την Κρήτη σήμερα το πρωί, επέστρεψε στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας αργά το μεσημέρι. Εκεί, τον Κώστα Κατσούλη παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο σε σύντομο χρονικό διάστημα έφτασε στο νοσοκομείο της λεωφόρου Κατεχάκη.

Οι γιατροί του 401 αυτή τη στιγμή πραγματοποιούν εξετάσεις στον άτυχο φίλαθλο, προκειμένου να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν σε κάποια χειρουργική επέμβαση. 
Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact