ΖΩΔΙΑ

Αφροδίτη στον Υδροχόο: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

Η επίδραση της Αφροδίτης είναι τόσο εκθαμβωτική όσο ένα πεφταστέρι στον νυχτερινό ουρανό.

Γνωστή και ως θεά του έρωτα, δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς γιατί αυτός ο πλανήτης επηρεάζει το πεδίο των σχέσεων, αλλά αν αναρωτιέστε πώς η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα επηρεάσει κάθε ζώδιο, να ξέρετε πως στο επίκεντρο μπαίνουν οι φιλίες και σκέψεις με πιο ανοιχτό μυαλό και ανάγκη προσφοράς.
Δώστε προσοχή καθώς ο πλανήτης της αγάπης δεν παύει ποτέ να κάνει έντονη την εμφάνισή του, και από τις 16 Φεβρουαρίου ως τις 11 Μαρτίου θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου παρακινώντας μας να γίνουμε πιο προσιτές, φιλικές και «ανοιχτές» στους φίλους μας, τη φύση και το περιβάλλον.

Δίδυμοι

Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε μια υπέροχη βόλτα. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, βιώνετε θέματα αγάπης και ρομαντισμού στα πιο απροσδόκητα μέρη. Ένα καλειδοσκόπιο ατελείωτων δυνατοτήτων σας έλκει πιο κοντά σε συγγενικά πνεύματα που μοιράζονται την επιθυμία σας για εξερεύνηση. Ανακαλύπτετε τον έρωτα στα πιο αντισυμβατικά μονοπάτια, ενώ νέες οδοί για αύξηση τους εισοδήματός σας σάς ανοίγονται. Η Αφροδίτη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Πλούτωνα-Άρη, προκαλώντας μια έντονη επιθυμία να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Μην φοβηθείτε να το κάνετε.

Ζυγός

Ένα νέο, πιο χαρούμενο διάστημα ξεκινά με την Αφροδίτη στον Υδροχόο. Ξαναγράφετε τους κανόνες του έρωτά σας και έλκετε άτομα, με τα οποία ταιριάζετε πνευματικά. Η δημιουργικότητά σας ξεπερνά τα προηγούμενα επίπεδα και βρίσκετε ξανά το κέφι σας. Τώρα, μπορείτε να μοιραστείτε τις ιδέες σας, καθώς οι άλλοι είναι πρόθυμοι να σας ακούσουν. Βρίσκεστε ξανά στο επίκεντρο της προσοχής και σας αρέσει.

Υδροχόος

Λάμψτε σαν διαμάντι. Με τη γοητευτική Αφροδίτη να κάνει το ντεμπούτο της στο ζώδιό σας, προσελκύετε θαυμαστές πανταχώθεν. Είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η αστραφτερή σας προσωπικότητα δεν περνά απαρατήρητη. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται μόνο για επιφανειακά επίπεδα έλξης.

Αντιθέτως, φέρνετε επανάσταση στα πάντα, από την αυτοαντίληψή σας μέχρι τους κοινωνικούς σας κύκλους και τα ρομαντικά σας συστήματα αξιών. Επίσης, όταν η Αφροδίτη ενώνει τις δυνάμεις της με τον Πλούτωνα και τον Άρη στο ζώδιό σας, οι σπίθες είναι βέβαιο ότι θα πετάξουν προς κάθε κατεύθυνση.

Αυτή η ισχυρή συνέργεια πυροδοτεί τις επιθυμίες σας και σας ωθεί να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε με ακλόνητη αποφασιστικότητα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact