ΖΩΔΙΑ

Αυτό είναι το… κουμπί για κάθε ζώδιο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος όταν δεν έχει πολύ μεγάλη οικειότητα, είναι αρκετά συγκρατημένος αλλά και ντροπαλός στην επικοινωνία του. Επομένως, στο ξεκίνημα της γνωριμίας/σχέσης σας, εσύ είσαι που πρέπει να παίξεις “μπάλα”, προκειμένου να τον βοηθήσεις να σου ανοιχτεί περισσότερο… Ακόμα και στην πορεία της σχέσης σας, όταν περνάτε δύσκολες στιγμές, εσύ πρέπει να φροντίζεις να τον ηρεμείς, για να αφήνεται στην επικοινωνία σας με τρόπο άνετο! Τί πρέπει να κάνεις; Να του αγγίζεις τις ευαίσθητες χορδές του, με λίγα λόγια να επικοινωνείς με τρόπο εκφραστικό, αλλά και συναισθηματικό! Εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου, δείξε του το ενδιαφέρον σου, προτίμησε να του τηλεφωνήσεις, παρά να του στείλεις ένα γραπτό μήνυμα και απόδειξέ του ότι νοιάζεσαι!

ΛΕΩΝ
Ο πληθωρικός, αλλά και υπερβολικός στις εκφράσεις του Λέοντας, θέλει οι επικοινωνίες του να είναι διασκεδαστικές, αυθόρμητες, να βγάζουν γέλιο, να έχουν με λίγα λόγια κέφι, χαρά και αισιοδοξία. Ένας Λέοντας δεν αντέχει την μιζέρια, την μουρμούρα και τις “βαριές” συζητήσεις, που δεν καταλήγουν πουθενά! Σε κάθε επικοινωνία σου με το Λιοντάρι, λοιπόν, θα πρέπει να είσαι πραγματικά ο εαυτός σου, δίνοντας του συχνά επαίνους και κομπλιμέντα, που τόσο πολύ του αρέσουν και τον κάνουν να αφήνεται περισσότερο στην επικοινωνία σας… Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνεις, είναι να του πας κόντρα ή να προσπαθήσεις να μειώσεις την άποψή του, προκειμένου να περάσεις τα δικά σου μηνύματα. Σε αυτή την περίπτωση, θα έχεις δυσάρεστα αποτελέσματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος είναι αρκετά σφιγμένος στην επικοινωνία του, μέχρι να πάρει τον αέρα του και να σε γνωρίσει λίγο καλύτερα. Αν και πολλές φορές μπορεί να σε “μπλοκάρει”, επειδή είναι πολύ παρατηρητικός αλλά δεν λέει και πολλές κουβέντες, εσύ από την πλευρά σου θα πρέπει να τον παρακινήσεις να σου ανοιχτεί! Πώς θα το κάνεις αυτό; Μίλα μαζί του με σοβαρότητα, δείξε του ότι έχεις άποψη, υποστήριξε τις ιδέες σου και χρησιμοποίησε όμορφο λεξιλόγιο. Να θυμάσαι πως ο Παρθένος, όταν μιλάς, δίνει πολύ μεγάλη προσοχή όχι μόνο στις λέξεις σου, αλλά και στις εκφράσεις και στις χειρονομίες σου… Μην πάρεις το θάρρος να αποκτήσεις αμέσως οικειότητα, εκφράζοντας ή ρωτώντας πιο προσωπικά πράγματα. Άφησε το χρόνο προκειμένου να αναπτυχθεί μία αμοιβαία εμπιστοσύνη!

ΖΥΓΟΣ
Ο ευχάριστος και γλυκομίλητος Ζυγός, είναι ένα άτομο αυθόρμητο στις επικοινωνίες του, απλά έχει το ελάττωμα να πετά από το ένα θέμα στο άλλο ή να μην συγκεντρώνεται πολύ στην κουβέντα σας. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος, για τον οποίο κάποιες στιγμές θα δυσανασχετήσεις και δεν θα ξέρεις με ποιο τρόπο να επικοινωνήσεις μαζί του! Προσπάθησε σε κάθε μορφή επικοινωνίας σου μαζί του, να του συμπεριφέρεσαι με τρόπο άνετο, διπλωματικό και ευγενικό… Θυμήσου ότι δεν αντέχει τις φωνές, τις άσχημες εκφράσεις, αλλά και τα τελεσίγραφα. Δείξε του σεβασμό, απεύθυνέ του το λόγο και εκτός από ένα γλυκό παιχνίδι με τα λόγια, φρόντισε όταν του μιλάς, να κάνεις παιχνίδι και με τα μάτια.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact