ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτόν “κλείνει”… χθες ο Ολυμπιακός – Έκανε 5 “μύρια” στα 18

Αν μπορεί να κρατήσει κάτι από το χτεσινό ματς με την Ντιναμό σε επίπεδο ατομικής εικόνας, αυτό σίγουρα είναι ο Ζιλ Ντίας.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ, έδειξε (για ακόμη μια φορά) στοιχεία που δεν έχουν οι υπόλοιποι ακραίοι του Ολυμπιακού, ενώ και στο προφανές θέμα που έχει δημιουργηθεί στα τελευταία παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» και αφορά τον τρόπο που… δεν γυρίζουν οι εξτρέμ να βοηθήσουν τους μπακ τους, δείχνει να είναι λίγο πιο προσηλωμένος από τους υπόλοιπους του ρόστερ.

Γενικά, η ποιότητα του Πορτογάλου «φωνάζει».

Παράλογο δεν τον λες. Η Μονακό (του Λεονάρντο Ζαρντίμ τότε, της πρώτης του θητείας) τον αγόρασε και παρότι στο Πριγκιπάτο δεν έπαιξε, παραχωρήθηκε αρχικά δανεικός στη Φιορεντίνα, όπου και πήρε παιχνίδια, προτού δοθεί πέρυσι στη Νότιγχαμ.

Το ίδιο καθεστώς ισχύει και στο deal του με τον Ολυμπιακό. Ο 23χρονος εξτρέμ είναι δανεικός στους «ερυθρόλευκους» ως το τέλος της σεζόν, χωρίς όμως κανείς ως τώρα να γνωρίζει το… υπόλοιπο του deal.

Αν δηλαδή υπάρχει οption αγοράς του (οι Μονεγάσκοι τον είχαν αγοράσει στα 18 του από την Μπράγκα έναντι 5 εκατ. ευρώ), πόσο είναι αυτή, αν υπάρχει πρόβλεψη περαιτέρω διαπραγμάτευσης και ενδεχόμενη παράταση του δανεισμού του (εδώ καλά καλά στον Ολυμπιακό δεν ανακοίνωσαν καν το χρονικό διάστημα του δανεισμού) και σίγουρα τι θα – μπορεί να – γίνει σε περίπτωση που η Μονακό υποβιβαστεί φέτος.

Να σημειωθεί εδώ κάτι πολύ σημαντικό.

Ο ατζέντης του Ντίας είναι ο Ζόρζε Μέντες. Με εξαιρετική σχέση στον Ολυμπιακό και τη Μονακό να είναι ουσιαστικά… δικό του μαγαζί.

Κάτι που επιτρέπει μια άνεση στην διαπραγμάτευση του Ολυμπιακού για τον Ντίας, αφού η συγκεκριμένη συγκυρία δικαιολογεί απόλυτα την φήμη του διαβόητου Πορτογάλου ατζέντη. Κοινώς, αν το θελήσει ο Μέντες, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και να πετύχει ό,τι θέλει.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact