ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο 53χρονος που φέρεται να βίαζε & εξέδιδε 12χρονη – «Έχουμε πάθει σοκ» λένε οι γείτονες

«Πάγωσε» η γειτονιά του Κολωνού από την είδηση ότι 53χρονος οικογενειάρχης κακοποιούσε μαζί με έναν 42χρονο, ένα κορίτσι μόλις 12 ετών.

Μάλιστα, ο 53χρονος βαρύνεται με το αδίκημα της μαστροπείας, αφού φέρεται να εξέδιδε το ανήλικο κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την καταγγελία έκανε η μητέρα της ανήλικης.

Το 12χρονο κορίτσι, εργαζόταν στο κατάστημα του 53χρονου, καθώς προέρχεται από πολυμελή οικογένεια και αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα.

Ο 53χρονος κατηγορούμενος είναι οικογενειάρχης και καταστηματάρχης με πολύ καλό όνομα στη γειτονιά, λένε οι κάτοικοι της περιοχής που έχουν πέσει από τα σύννεφα στο άκουσμα της είδησης.

«Είναι οικογενειάρχης, έχει καλό όνομα και κατάστημα. Το κορίτσι το βλέπαμε εδώ στη γειτονιά , στο μαγαζί του , το βοηθούσε διότι είναι από πολυμελή οικογένεια. Έχουμε πάθει σοκ στο άκουσμα της είδησης. Όλα αυτά που βρέθηκαν είναι αντίκες, μάζευε πράγματα , είναι το χόμπι του. Το κοριτσάκι το βοηθούσε, καθάριζε κανένα ράφι στο μαγαζί. Πέφτω από τα σύννεφα σε περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο», τονίζουν γείτονες.

Η ΕΛΑΣ προχώρησε στη σύλληψη ενός 53χρονου και ενός 42χρονου οι οποίοι κακοποιούσαν σεξουαλικά το ανήλικο κορίτσι, μόλις 12 ετών.

Παράλληλα, στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 USB που εστάλησαν για έλεγχο στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν με εντάλματα, βραδινές ώρες χθες 7-10-2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί 53 και 42 ετών, κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης και άλλα αδικήματα.

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου, ενώ σε βάρος του 42χρονου για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι διέπραξαν τις ανωτέρω -κατά περίπτωση- αξιόποινες πράξεις σε βάρος ανήλικης στην Αθήνα.

Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb .

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact