ΖΩΔΙΑ

Αυτός είναι ο «αυστηρώς ακατάλληλος» άντρας για το ζώδιό σου!

Ζυγός

Ο «πλούσιος γαμπρός»

Λατρεύεις τα λούσα, τα πολυτελή και όμορφα πράγματα και θέλεις να έχεις σχέση με κάποιον που θα στα προσφέρει. Να σου φέρνει λουλούδια, να σε πηγαίνει σε φανταχτερά εστιατόρια ή πολυτελή ξενοδοχεία και φίλη μου, αξίζεις τόσα και άλλα τόσα. Τι γίνεται όμως, όταν ένας τέτοιος άντρας είναι νάρκισσος, ψωνάρας και δεν αρκείται σε μια μόνο γυναίκα; Πόσο μάλλον που θεωρεί ότι επειδή έχει λεφτά μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, με όποια θέλει, αφού τον παρακαλάνε; Αν θεωρείς ότι θα σε αγαπήσει στο τέλος, πλανάσαι! Τέτοιοι τύποι αγαπάνε μόνο έναν, τον εαυτό τους!

Σκορπιός

Ο σeξ machine

Με το πάθος και τη σεξουαλικότητά σου ελκύεις ένα σωρό άντρες που οι περισσότεροι –κακά τα ψέματα- θέλουν να σε βάλουν κάτω και να σου αποδείξουν τι εστί… βερίκοκο. Και φυσικά, μέχρι εκεί δεν έχεις κανένα πρόβλημα, ίσα-ίσα που αν σου τύχει κάποιος που είναι πολύ καλός στον συγκεκριμένο… τομέα, θα πανηγυρίσεις. Όμως, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι το μόνο που μπορεί να σου προσφέρει. Σεξ, τίποτα άλλο! Ούτε δέσμευση, ούτε σφοδρός έρωτας, ούτε αποκλειστικότητα, ούτε δράματα και δάκρυα και το κακό είναι ότι θα το καταλάβεις μετά τη δεύτερη, τρίτη φορά που θα πας μαζί του. Μην επιμείνεις, θα χάσεις τον χρόνο σου.

Τοξότης

Ο κλόουν

Είσαι ένας άνθρωπος μέσα στην καλή χαρά, το γέλιο αλλά και την αισιοδοξία, που του αρέσει η διασκέδαση, τα ταξίδια και η καλοπέραση. ΟΚ! Είσαι η ψυχή της παρέας, αλλά όχι Καραγκιόζης! Μάντεψε! Είναι πιθανό να προσελκύσεις έναν τέτοιο άντρα, που βέβαια, στην αρχή θα περνάς καλά μαζί του και με τα αστεία του θα κάνεις καινούργιους κοιλιακούς. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν πρόκειται να πάρει τίποτα σοβαρά. Ποτέ! Ούτε καν τα αισθήματά σου! Μόλις, δε, ζορίσουν τα πράγματα ή χρειαστείς τη βοήθειά του, θα ψάχνεις να τον βρεις. Μπορείς όμως να τον κρατήσεις ως φίλο με προνόμια, σε περίπτωση… ξηρασίας! Μέχρι εκεί!

Αιγόκερως

Ο άντρας – νιανιά

Είσαι δυναμική, αυτάρκης και ζητάς πολλά από έναν άντρα, επειδή πιστεύεις ότι τα αξίζεις γιατί προσφέρεις περισσότερα. Ανεξάρτητα από την παγερή σου εικόνα, χρειάζεσαι κάποιον που να σε νοιάζεται και να σε φροντίζει. Άλλο αυτό όμως κι άλλο να είναι βουτηγμένος στο συναίσθημα, όλη την ώρα να σου λέει για την ψυχρή σου την καρδιά και ότι δεν ενδιαφέρεσαι για το πόσο πολύ σε αγαπάει ή ότι δε μπορεί χωρίς εσένα. Ξέρεις κάτι; Είναι χειριστικός και προσπαθεί να περάσει το δικό του, κάνοντάς σε συνεχώς να αισθάνεσαι ένοχη! Έχεις μαζοχιστικά σύνδρομα η αλήθεια, αλλά όχι κι έτσι! Άσ’ τον να πάει στο καλό!

Υδροχόοος

Ο άντρας – φιλαράκι

Πραγματικά, σκασίλα σου τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα. Κάνεις αυτό που αισθάνεσαι, όποτε σου έρθει. Φυσικά, γιατί όχι; Μήπως εξαρτάσαι από κάπου; Κι επειδή απαραίτητη προϋπόθεση για να συνυπάρξεις με κάποιον άντρα είναι το να έχετε έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας, τις περισσότερες φορές καταλήγεις με κάποιο φίλο σου που θεωρείς ότι μοιάζετε σε πολλά και τον ξέρεις βρε παιδί μου πώς είναι και πώς κινείται. Έλα όμως που σχεδόν πάντα πέφτεις στην περίπτωση του «πριν και μετά»! Αλλιώς ήταν σαν φιλαράκι, αλλιώς σου εμφανίζεται ως «επίσημος αγαπημένος» κι η συνεννόηση πάει περίπατο, συν το ότι σύντομα τα σπάτε και κόβεται κάθε επαφή σας. Κρατήσου μακριά, ακόμα κι αν σου αρέσει!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact