ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο υπάλληλος του τουρκικού προξενείου που κατηγορείται για κατασκοπεία

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσο περνούν οι ώρες για το θρίλερ κατασκοπείας στη Ρόδο, το οποίο αποκαλύφθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Οι Αρχές συνέλαβαν έναν 35χρονο υπάλληλο του τουρκικού προξενείου στη Ρόδο και έναν 56χρονο μάγειραπου εργαζόταν σε πλοίο της γραμμής Ρόδος – Κως – Καστελόριζο.

Οπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες του 35χρονου, συλληφθέντα με την κατηγορία της κατασκοπείας, ο υπάλληλος του τουρκικού προξενείου εκτελούσε χρέη διερμηνέα και γραμματέα του τουρκικού προξενείου (υπαλληλική θέση και όχι αξίωμα). Ο 35χρονος που γεννήθηκε στη Θράκη, γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική γλώσσα και τοποθετήθηκε στο τουρκικό προξενείο της Ρόδου πριν από κάποιο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, ο 35χρονος υπάλληλος του τουρκικού προξενείου στη Ρόδο ανέβαζε συχνά φωτογραφίες του στο προφίλ του στο Facebook με την οικογένειά του, καθώς είναι παντρεμένος.

Οι Αρχές ψάχνουν τώρα αν ο 35χρονος – εκτός από τον 56χρονο μάγειρα – είχε στρατολογήσει και άλλους και γι’ αυτό εξετάζουν lap top και usb τα οποία έχουν σταλεί στα εργαστήρια για ανάλυση.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact