ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η ανάρτηση στο προφίλ της άτυχης γυναίκας και η «καρδούλα»

Συγκλόνισε το πανελλήνιο η ανθρωποκτονία, με θύμα μια 28χρονη και φερόμενο ως δράστη τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, που διαπράχθηκε αργά το βράδυ, λίγα μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 28χρονη είχε πάει στο Α.Τ, συνοδευόμενη από τον φίλο της, προκειμένου να καταγγείλει τον σύντροφό της.

Μόλις βγήκε, όμως, από το Α.Τ., λίγο μετά τις 22:30, την ακολούθησε ο 39χρονος και της επιτέθηκε με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα. Αμέσως μετά ο φερόμενος ως δράστης αυτοτραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Το πλέον ανατριχιαστικό είναι πως το ζευγάρι δεν ήταν μαζί ωστόσο ο 39χρονος όχι απλά δεν το δεχόταν αλλά είχε γίνει ο εφιάλτης της 28χρονης, η οποία τον είχε καταγγείλει στις Αρχές για κακοποιητική συμπεριφορά και βιασμό.

Στο προφίλ της άτυχης γυναίκας στο Facebook, σε μια από τις πολλές φωτογραφίες που είχε με τον 39χρονο, υπάρχει σχόλιο μάλιστα που αναφέρει «Πάντα έτσι να είστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι έτσι θέλω να σας βλέπω ΠΑΝΤΟΤΕ» με την 28χρονη μάλιστα να κάνει «καρδούλα» ως απάντηση!

Δείτε την ανάρτηση:

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact