ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Τι έδειξαν οι ζωγραφιές του 4χρονου αγοριού – Πώς αποκάλυψαν τη φρίκη στα χέρια του 28χρονου

Ποινική δίωξη για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων κατ’ εξακολούθηση σε πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, ασκήθηκε σε βάρος του 28χρονου ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κραβαρίτη που έχει αγωνιστεί σε τοπικές ομάδες σε Αγρίνιο, Ρέθυμνο και Μεσολόγγι.

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του φερόμενου ως δράστη δόθηκαν στην δημοσιότητα με απόφαση της Εισαγγελίας Στρατοδικείου Ιωαννίνων, καθώς κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο αγόρι στο Αγρίνιο.

Ειδικότερα, η εφημερίδα “Πελοπόννησος” αποκαλύπτει τι ακριβώς “αναπαρίσταναν” οι δύο ζωγραφιές του 4χρονου αγοριού. Τις εντόπισε ο πατέρας του μικρού και τις έθεσε υπόψη παιδοψυχολόγου, ο οποίος και ξετύλιξε το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, η πρώτη ζωγραφιά έμοιαζε με ένα μαύρο σύννεφο, που πρόδιδε την μαυρισμένη ψυχούλα του τετράχρονου, σύμφωνα με τον ψυχολόγο.

Όσο, δε για τη δεύτερη, αυτή αποτελεί τον απόλυτο ορισμό του σοκ. Το παιδάκι είχε ζωγραφίσει ένα ανδρικό μόριο και όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον παιδοψυχολόγο, απάντησε ότι ήταν του 28χρονου Δημήτρη Κραβαρίτη. Η συνέχεια της περιγραφής άφησε εμβρόντητους τον πατέρα και το γιατρό, καθώς ο 4χρονος αποκάλυψε τα μαρτύρια που υπέστη στα χέρια του φερόμενου βιαστή του αρκετές φορές.

Το χρονικό της υπόθεσης παιδοβιασμού

Η μητέρα του 28χρονου εργαζόταν ως μπέιμπι σίτερ στο σπίτι των γονέων του 4χρονου. Ο 28χρονος την περίοδο που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τον ανήλικο, υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία σε μονάδες της περιοχής (άνοιξη – καλοκαίρι του 2021), γι’ αυτό και επελήφθη της υπόθεσης η Εισαγγελία του Στρατοδικείου Ιωαννίνων.

Η μητέρα και ο γιος έδωσαν ανωμοτί κατάθεση στην Ασφάλεια Αγρινίου και κατά το σκέλος που αφορά τον 28χρονο, Δημήτρη Κραβαρίτη η δικογραφία απεστάλη στην Εισαγγελία του Στρατοδικείου Ιωαννίνων και ήδη έχει ασκηθεί δίωξη σε βάρος του σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της διενέργειας γεννετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Σύντομα, ο γιος θα κληθεί ν’ απολογηθεί και η στρατιωτική δικαιοσύνη θ’ αποφασίσει για την ποινική μεταχείρισή του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται σοβαρά και ο ρόλος της μητέρας του 28χρονου στο βιασμό, καθώς ενδέχεται όχι μόνο να κάλυπτε τις πράξεις του γιου της, αλλά με κάποιο τρόπο να “συμμετείχε” και η ίδια!

Παραμένει ελεύθερος ο 28χρονος

Απορίες και ερωτήματα έχει προκαλέσει στο μεταξύ η αποκάλυψη της είδησης ότι ο 28χρονος Δημήτρης Κραβαρίτης, που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 4χρονου παιδιού στο Αγρίνιο (και όχι για βιασμό), κυκλοφορεί ελεύθερος.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία έχει δώσει ήδη στη δημοσιότητα τα στοιχεία του κατηγορουμένου και γι΄αυτό και η αποκάλυψη ότι παραμένει ελεύθερος και δεν έχει συλληφθεί προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη.

Το agriniopress, απευθύνθηκε στον δικηγόρο της οικογένειας του τετράχρονου, γνωστό νομικό του Αγρινίου κ. Παντελή Βαμβακά, που σχολίασε την πληροφορία για τη μη σύλληψη του 28χρονου, λέγοντας:

“Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της. Η νεότερη εξέλιξη, αυτή της δημοσιοποίησης, για εμάς ήταν αναμενόμενη. Θα ακολουθήσει η απολογία του φερόμενου δράστη και αναμένουμε εξελίξεις. Έχουμε εμπιστοσύνη στις διωκτικές αρχές μιας και στο θέμα επιδείχθηκε άψογη επιστημονική και νομική προσέγγιση”.

Σύμφωνα με νομικούς κύκλους η μη σύλληψη του δράστη δεν οφείλεται σε παραδρομή και επίκειται η κλήση του για απολογία, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει και τη σύλληψή του.

Άλλες πληροφορίες που έχουν έρθει στη δημοσιότητα από τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, θέλουν τον κατηγορούμενο να είναι γόνο γνωστής οικογένειας του Αγρινίου, ενώ οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την οικογένεια του Κραβαρίτη και την οικογένεια του θύματος να έχουν φιλικές σχέσεις.

Ετσι εξηγείται και το γεγονός ότι η μητέρα του 28χρονου είχε αναλάβει ως baby sitter τη φύλαξη του μικρού παιδιού, ενώ υπό έλεγχο και διερεύνηση είναι και η δική της συμπεριφορά.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact