ΚΟΣΜΟΣ

Αιματηρή επίθεση της αλ Νούσρα στο Χαλέπι -18 άμαχοι νεκροί

Συνολικά 18 άμαχοι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 61 τραυματίστηκαν, από επιχειρήσεις του Μετώπου Υποστήριξης –η οργάνωση Τζαμπχάτ αλ Νούσρα, βραχίονας της αλ Κάιντα στη Συρία –στο Χαλέπι, σύμφωνα με το ρωσικό κέντρο συντονισμού στη Συρία στην αεροπορική βάση Χμείμιμ.

«Μαχητές της τρομοκρατικής οργάνωσης Μέτωπο αλ Νούσρα δεν έχουν σταματήσει τις μάχες στο Χαλέπι και στα προάστια του. Από επίθεση στην οποία εξαπέλυσαν με πυρά όλμων σε μια απόπειρα να καταλάβουν την περιοχή Σείχ Μαγκσούντ, 18 άμαχοι σκοτώθηκαν και 61 τραυματίστηκαν», αναφέρει η ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Αμυνας.

Ακόμη, το ρωσικό κέντρο συντονισμού κατέγραψε έξι παραβιάσεις της κατάπαυσης των εχθροπραξιών στη χώρα (τέσσερις στην Λαττάκεια και από μία στην Χομς και την Χάμα) τις τελευταίες 24 ώρες.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact