ΚΟΣΜΟΣ

Άκαρπες συζητήσεις Ρωσίας-Ουκρανίας για το φυσικό αέριο

Η Ουκρανία και η Ρωσία απέτυχαν να καταλήξουν σε μια συμφωνία για το φυσικό αέριο κατά τις συνομιλίες που είχαν στη διάρκεια της νύκτας με την Ε.Ε.

«Οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν ακόμη τελειώσει, απλώς τελειώσαμε μια μακρά συζήτηση για έγγραφα που πρέπει να συνταχθούν με βάση τα αποτελέσματα των συνομιλιών», δήλωσε νωρίς σήμερα στις Βρυξέλλες ο ρώσος υπουργός Ενέργειας Αλεξάντρ Νόβακ, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο. «Συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε τη δουλειά στις 30 Οκτωβρίου», πρόσθεσε.

Ο Αλεξέι Μίλερ, επικεφαλής της ρωσικής εταιρείας φυσικου αερίου Gazprom, δήλωσε ότι η συμφωνία μπορεί να ολοκληρωθεί μόνον αφού η Ουκρανία και η ΕΕ συμφωνήσουν στις οικονομικές εγγυήσεις των Βρυξελλών προς το Κίεβο, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact