ΖΩΔΙΑ

Οι 12 ακαταμάχητες ηρωίδες του ζωδιακού

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η γυναίκα που ξέρει να διακρίνει αυτό που είναι θεμελιώδες και να απορρίπτει κάθε τι περιττό. Η ξεχωριστή ικανότητά της να κάνει φόκους στην ουσία των πραγμάτων την καθιστά ικανή να κάνει την σωστή ερώτηση και να πάρει ακριβώς την απάντηση που θέλει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η γυναίκα που έχει μάθει να συγχωρεί τον εαυτό της για τα λάθη που έχει κάνει και είναι ευγνώμων για τα μαθήματα που της πρόσφεραν. Είναι ο συνδυασμός αυτού που είναι τώρα, σε σχέση με αυτό που ήταν κάποτε, ακόμη κι αν η ζωή της ήταν μια κόλαση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια από τις γυναίκες που προνοεί πάντα οικονομικά: Είτε πρόκειται για τις διακοπές των ονείρων της, είτε το δικό της σπίτι ή ένα δείπνο σε ένα πανάκριβο εστιατόριο, ανοίγει έναν αποταμιευτικό λογαριασμό για όσα την ανησυχούν και δεν θα είναι ποτέ σε θέση να αντέξει οικονομικά. Στη συνέχεια, με ευλαβική συνέπεια, βάζει έστω και 20 € το μήνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η γυναίκα αυτή δεν περιμένει από τους άνδρες να αλλάξουν ή να σώσουν τη ζωή της (και αυτή δεν επιδιώκει να σώσει τις δίκες τους). Αγοράζει μόνη της τα δικά ποτά της στο μπαρ… και όταν κάποιος την καλεί σε δείπνο είναι έκπληκτη και συγκινημένη. Το κάνει αυτό επειδή συνειδητοποιεί ότι είναι ίση με έναν άνθρωπο – όχι καλύτερη ή χειρότερη από κάποιον, ενώ δεν χρωστά τίποτα σε κανέναν. Είναι η τύπισσα που δεν θα βάλει τη ζωή ή τα σχέδια του ταξιδιού της σε αναμονή, μέχρι να βρει και ταίρι. Και αν τα πράγματα με το σύντροφο δεν λειτουργούν, δε σπαταλά το χρόνο της δυσφημίζοντάς τον, αλλά το δέχεται ως ένδειξη ότι απλά δεν της ταιριάζει.

ΙΧΘΥΣ

Είναι μια κυρία που έχει ένα πραγματικό και ουσιαστικό ενδιαφέρον για τη ζωή της και τη ζωή των γύρω της. Σβήνει την τηλεόραση όταν είναι στο τηλέφωνο και βάζει το τηλέφωνο μακριά όταν κάθεται απέναντι από κάποιον. Ρωτά τους γύρω της τι κάνουν και περιμένει την απάντηση. Όταν πρόκειται για την ίδια τη ζωή της, κάθεται με τον εαυτό της, για να δει πώς αισθάνεται για την κατεύθυνση που κινείται και για τις επιλογές που κάνει.

astrology.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact