ΚΟΣΜΟΣ

Ακόμα μία παραίτηση στη Βρετανία λόγω Brexit

Ο υφυπουργός για την Ουαλία διαφωνεί με τη συνεργασία Τόρις-Εργατικών

Την παραίτησή του υπέβαλε από το κόμμα των Συντηρητικών ο υφυπουργός υπεύθυνος για την Ουαλία Νάιτζελ Άνταμς, εκφράζοντας την αντίθεσή του στην απόφαση της πρωθυπουργού να συνεργαστεί με το Εργατικό κόμμα στην προσπάθεια επίτευξης συμφωνίας για το Brexit.

Στην επιστολή της παραίτησής του, υποστηρίζει ότι η Τερέζα Μέι έκανε ένα «σημαντικό λάθος» που θα οδηγήσει τη χώρα στην παραμονή στην τελωνειακή ένωση με την ΕΕ. Επισημαίνει ότι ο ίδιος, όπως και άλλοι, συμφωνεί με την παλαιότερη θέση της πρωθυπουργού ότι η απουσία συμφωνίας είναι καλύτερη από μία κακή συμφωνία.

«Φαίνεται πως τώρα εσείς και το υπουργικό σας συμβούλιο αποφασίσατε ότι μία συμφωνία – φτιαγμένη με έναν Μαρξιστή, που ποτέ στην πολιτική του ζωή δεν έβαλε πρώτο το συμφέρον της Βρετανίας – είναι καλύτερη από μία αποχώρηση χωρίς συμφωνία» γράφει στην επιστολή του και συνεχίζει: «Διαφωνώ με αυτή την προσέγγιση και συνεπώς αποφάσισα ότι θα πρέπει να υποβάλω την παραίτησή μου».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact