ΕΛΛΑΔΑ

Ακόμη και με υδροπλάνα θα πηγαίνουν οι τουρίστες στον τάφο της Αμφίπολης -Η αίτηση που κατέθεσε εταιρεία [Εγγραφα]

Η τεράστια δημοσιότητα που πήραν τα αρχαιολογικά ευρήματα στο λόφο Καστά της Αμφίπολης και η… χρυσοφόρα προοπτική που διανοίγεται για την τουριστική αξιοποίηση της περιοχής,  οδήγησε την εταιρεία Υδροπλάνα Ελλάδος Α.Ε. να καταθέσει αίτηση για δημιουργία υδατοδρομίου στην περιοχή. Όπως διευκρινίζει μάλιστα, θέλει να ξεκινήσουν από τον ερχόμενο Μάιο κιόλας τα δρομολόγια.

Με έγγραφο που απέστειλε στις 24/11ς στο Δήμαρχο Αμφίπολης Κωσταντίνο Μελίτο ζητάει να δοθεί άδεια προσέγγισης στο λιμάνι προκειμένου να μεταφέρονται οι τουρίστες από Αθήνα και άλλους σταθμούς που ήδη έχει.

Το θέμα αδειοδότησης υδατοδρομείου θα τεθεί αρχικά στο Λιμενικό Ταμείο Αμφίπολης και εντός των ερχόμενων ημερών στο δημοτικό συμβούλιο ενώ η ανάθεση της εταιρείας που θα αναλάβει τα δρομολόγια γίνει με διαγωνισμό. «Είναι κάτι ευχάριστο για την Αμφίπολη» σχολίασε στο thousandnews.gr o νέος δήμαρχος.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact