AUTO-MOTO

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΣΟΥΜΑΧΕΡ

Μπορεί δημοσιεύματα να ήθελαν τον Μίκαελ Σουμάχερ να επιστρέφει στην αγκαλιά των δικών του τα ερχόμενα Χριστούγεννα, όμως, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 έκανε και πάλι την έκπληξη και φεύγει από το νοσοκομείο πολύ πριν πέσουν τα πρώτα χιόνια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του, λοιπόν, ο Σουμάχερ φέυγει από το ελβετικό νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν εννέα μήνες έπειτα από το ατύχημα που υπέστη κάνοντας σκι και επιστρέφει στο σπίτι του, στην περιοχή Γκλαντ κοντά στη Γενεύη.

Η αποκατάσταση του αστέρα της Formula 1 θα συνεχιστεί στην ιδιωτική του κατοικία, ενώ όπως ανέφερε η εκπρόσωπος της οικογένειάς του, Σαμπίνε Κεμ «ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος».

Η Κεμ, μάλιστα, επισήμανε πως ο επτά φορές πρωταθλητής σημείωσε πρόοδο από τον περασμένο Δεκέμβριο όπου είχε πέσει σε κώμα.

Ο Σουμάχερ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Λωζάνης από τον περασμένο Ιούνιο, ενώ προηγουμένως σε γαλλικό νοσοκομείο.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact