ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλητεία…στην Τούμπα να μην χάσει ο ΠΑΟΚ!

Απίστευτα πράγματα στην Τούμπα, απίστευτα πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα της… εξυγίανσης, για να παραμείνει ο ΠΑΟΚ αήττητος.

Με αλητεία του Σλοβάκου διαιτητή, Βίντσιτς, στις καθυστερήσεις, ο δικέφαλος έμεινε όρθιος απέναντι στον καλύτερο Παναθηναϊκό του Δώνη και ισοφάρισε με πέναλτι – φάντασμα που δόθηκε στο 96′.

Ζήτω η εξυγίανση. Κρίμα για τον Παναθηναϊκό του Γιώργου Δώνη.

Με υπόδειξη πέναλτι-φάντασμα μετά το τέλος του 5λεπτου των καθυστερήσεων οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν σε 2-2 στο 90’+6 τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα από φάση, που ξεκίνησε από επιθετικό φάουλ, αλλά στο VAR δεν θέλησαν να δουν για να ευνοήσουν τους «ασπρόμαυρους»

Ντροπής πράγματα, αλλά τι μπορεί να περιμένει κανείς στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την… πονηρή ΕΠΟ της ψευτο-εξυγίανσης, που επιτρέπει παραγωγή VAR μέσω ΠΑΟΚ TV στην Τούμπα;

Ένα ακόμα… έργο παίχθηκε το βράδυ της Κυριακής (3/11) την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1 για να ευνοηθεί ο «Δικέφαλος του Βορρά» και εν προκειμένω να γλιτώσει με κάθε τρόπο την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Όπερ και εγένετο με τη βοήθεια του VAR ως εργαλείο υπέρ του ΠΑΟΚ στο τελικό 2-2 στο 90’+11 σε με ένα πέναλτι-φάντασμα στο έβδομο λεπτό των πεντάλεπτων καθυστερήσεων. Παράβαση, που δόθηκε υπέρ των Θεσσαλονικέων αν και η φάση ξεκίνησε από επιθετικό φάουλ με τον Κρέσπο να βρίσκει την μπάλα με το χέρι!

Αυτό όμως, αγνοήθηκε σκοπίμως σε αντιθέσει φυσικά με την αστεία εφαρμογή του VAR πριν από μια εβδομάδα και ακύρωση κανονικού γκολ του Ολυμπιακού στο ματς με την ΑΕΚ… Με το ζόρι να μην χάσει ο ΠΑΟΚ κοινώς, γεγονότα που προκαλούν αηδία και θυμίζουν… διατάγματα καθεστώτων.

Το «τριφύλλι» ήταν στο ύψος του στην Τούμπα, προηγήθηκε δυο φορές και χρειάστηκαν δέκα λεπτά καθυστερήσεων κι ένα αμφισβητούμενο πέναλτι για να μην νικήσει και να πάρουν οι γηπεδούχοι τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός δεν… μάσησε τα λόγια του στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-2 με τον ΠΑΟΚ και ξέσπασε για τη διαιτησία σε βάρος του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν.

Ο Δώνης αναφέρθηκε σε φάσεις που θεωρεί ότι η ομάδα του αδικήθηκε καθ΄ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και έκανε λόγο για ύπαρξη συμμορίας που δεν σέβεται τον Παναθηναϊκό και κλέβει από τους παίκτες αυτά που αξίζουν βάσει της προσπάθειάς τους.

Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο του Τριφυλλιού να στηρίξει την ομάδα, τονίζοντας ότι μόνο με συσπείρωση θα μπορέσει ο Παναθηναϊκό να ξεπεράσει τα όσα γίνονται και να ξαναγίνει μεγάλος, ενώ αναφέρθηκε επίσης στον Γιάννη Αλαφούζο και την κριτική που του ασκείται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Έχουμε πολύ μεγάλη πρόοδο ως ομάδα. Κερδίζοντας και τον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο, με την Ξάνθη μας έκλεψαν το ματς, δεν το χάσαμε. Με την ΑΕΛ πάλι έγιναν περίεργα πράγματα. Για το πρότζεκτ που εμείς λειτουργούμε αυτό είναι πολύ σημαντικό. Επειδή ξέρω πως λειτουργεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, εμένα με νοιάζει ο Παναθηναϊκός. Δεν με νοιάζει ούτε ο Ολυμπιακός με τον οποίο επίσης φέραμε ισοπαλία ούτε ο ΠΑΟΚ. Υπάρχει συμμορία που δεν σέβεται την προσπάθειά μας.

Δεχόμαστε γκολ με τη Λαμία ενώ έχει γίνει πέναλτι. Δίνει μπουνιά ο Μανιάτης στον παίκτη μας δεν δίνεται κόκκινη, μπουνιά του Ουάρντα δεν ήταν πολύ δυνατή. Παραμένει και πάλι η ΑΕΛ με 11. Πάμε στην Ξάνθη, γκολ κανονικό δεν μετράται. Με την Ξάνθη που δεχθήκαμε γκολ οφσάιντ, εκείνοι οι κύριοι γιατί δεν πήγαν στο VAR; Να πάμε στο ματς με τον ΟΦΗ, που το δεύτερο γκολ τους ήταν οφσάιντ. Οι περισσότεροι θα πουν ότι φταίει η διοίκηση. Τι να κάνει η διοίκηση, να στήνει τους διαιτητές; Και εμείς μπορούμε να κάνουμε τραμπουκισμούς όπως μας κάνουν. Είμαστε άνθρωποι. Είναι κρίμα για τα παιδιά που δουλεύουν σκληρά. Δεν είναι δυνατόν να μας κλέβουν. Δεν μιλάω για το σημερινό παιχνίδι, αλλά για τις 9 αγωνιστικές.

Σταματήστε και οι δημοσιογράφοι του Παναθηναϊκού ότι για όλα φταίει ο Αλαφούζος. Όλοι μιλούν γι’α τα καλά του και τα κακά του, αλλά έχει βάλει 70 εκατομμύρια. Αν είμαστε συνεχώς σε μιζέρια και εσωστρέφεια δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Εγώ ήρθα στην ομάδα γιατί έτσι μεγάλωσε η οικογένειά μου.

Αυτό πρέπει να μας κάνει τους Παναθηναϊκούς να συσπειρωθούμε. Η ιστορία είναι που πρέπει να φτάσει ο Παναθηναϊκός σε 4-5 παιχνίδια. Για το σημερινό ματς κάναμε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, καταφέραμε και πάλι να προηγηθούμε και στο τέλος ο ΠΑΟΚ να ισοφαρίσει. Τα παιδιά πρέπει να μην κοιτάνε το δέντρο αλλά το δάσος. Έχουμε κάνει αρκετά λάθη και θα μπορούμε η ομάδα να βρίσκεται ψηλότερα».

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Αουγκούστο (64’ Άκπομ), Μίσιτς, Λημνιός (46’ Βιεϊρίνια), Στοχ (46’ Καντουρί), Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Δώνης, Κουρμπέλης, Μπουζούκης (81’ Αποστολάκης), Ζαχίντ (70’ Περέα), Χατζηγιοβάνης (68’ Κολοβέτσιος), Μακέντα

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact