ΕΛΛΑΔΑ

Άλλος ένας απατεώνας στην δημοσιότητα

Άλλος ένας απατεώνας στην δημοσιότητα

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 38χρονου ημεδαπού, αρχηγικού μέλους σπείρας που διέπραττε απάτες και κλοπές οχημάτων και ο οποίος συνελήφθη στις 2-3-2015 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

901

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο ανωτέρω, από κοινού με τουλάχιστον άλλους τρεις (3) άγνωστους συνεργούς του, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και μέσω ιστοσελίδας που καταχωρούνται αγοραπωλησίες οχημάτων, εντόπιζαν άτομα που διέθεταν αυτοκίνητα ή δίκυκλα προς πώληση και αφού κανόνιζαν συνάντηση μαζί τους, τους έδιναν πλαστές ή κλεμμένες επιταγές και έπαιρναν τα οχήματά τους.

911

Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνταν απογευματινές ώρες, όταν οι τράπεζες ήταν κλειστές και τα θύματα δεν είχαν τη δυνατότητα να ελέγξουν τη γνησιότητα των επιταγών που παραλάμβαναν.

Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι με την παραπάνω μέθοδο έχουν εξαπατήσει και έχουν αποσπάσει τα οχήματα από δεκαεπτά (17) άτομα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

ΧΡΙΣΤΑΚΟ Αμβρόσιο του Κωνσταντίνου και της Ευγενίας, που γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact