ΚΟΣΜΟΣ

Ανασύρουν τις σορούς των θυμάτων του αεροσκάφους στην Ινδονησία

Το αεροπλάνο είχε χαθεί από τα ραντάρ και τελικά διαπιστώθηκε ότι συνετρίβη

Στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στα νησιά Μενσανάκ και Σεμπάνγκα ή Γκεντάρ συνετρίβη ένα δικινητήριο αεροσκάφος της ινδονησιακής αστυνομίας στο οποίο επέβαιναν δεκαπέντε άνθρωποι.

Το αεροσκάφος εξαφανίστηκε από τα ραντάρ χθες Σάββατο, καθώς εκτελούσε πτήση προς τη νήσο Μπατάμ, νότια της Σιγκαπούρης, ανακοίνωσαν η αστυνομία και οι υπηρεσίες έρευνας και διάσωσης της Ινδονησίας.

ind1

Οι ομάδες έρευνες ανασύρουν από τη θάλασσα τις σορούς των θυμάτων, ενώ οι αρχές αποκλείουν πλέον το ενδεχόμενο να υπάρχουν επιζώντες από τη συντριβή.

Περιπολικά σκάφη της ινδονησιακής αστυνομίας όπως και πλοία του ινδονησιακού Πολεμικού Ναυτικού κάνουν έρευνες στην περιοχή και ανασύρουν ανθρώπινες σορούς και συντρίμμια από τη θάλασσα.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact