ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού του 22χρονου – «Είχε εμμονή μαζί μου» λέει η τραβεστί

Οσα υποστηρίζει από την πλευρά της η «Γκραμπριέλα», ο τραβεστί με τα πλούσια… προσόντα που κατηγορείται ότι προσποιήθηκε τη γυναίκα για να παρασύρει μέχρι το διαμέρισμά του «ροζ» στούντιο στον Νέο Κόσμο έναν 22χρονο και να τον βιάσει χωρίς έλεος, φέρνει σήμερα στο φως η «Espresso»!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας, η «πρωταγωνίστρια» της περίεργης ιστορίας, που προκάλεσε αστραπιαία «πιπεράτες» συζητήσεις και σχόλια στο διαδίκτυο, ισχυρίζεται ότι ο νεαρός άνδρας γνώριζε ότι είναι τραβεστί και, μάλιστα, επέμενε να συνάψουν σχέση! Οπως φέρεται ότι είπε η «Γκαμπριέλα» στους αξιωματικούς του αστυνομικού τμήματος, όπου εμφανίστηκε μετά τον σάλο που προκλήθηκε, διατηρεί στο διαδίκτυο ιστοσελίδες παροχής ερωτικών υπηρεσιών, στις οποίες αναφέρεται ρητά ότι είναι ενεργοπαθητική.

Μάλιστα, οι εν λόγω «ροζ» αγγελίες συνοδεύονται από φωτογραφίες του προσώπου και του σώματός της, κάτι που σύμφωνα με την ίδια αποκλείεται να είχε… διαλάθει της προσοχής του διψασμένου για σεξ άνδρα!

Περιγράφοντας τα περιστατικά της 29ης Ιανουαρίου, όταν φέρεται ότι συνέβη ο καταγγελλόμενος βιασμός, είπε πως της τηλεφώνησε ο 22χρονος και την παρακάλεσε να συναντηθούν στο διαμέρισμα που εκείνη είχε νοικιάσει μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, κάτι που δέχθηκε. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας κατέφτασε στο διαμέρισμά της ο νεαρός άνδρας και, αφού πέρασαν λίγο χρόνο συζητώντας, του ζήτησε να κάνει ένα μπάνιο.

Εν συνεχεία ήρθαν σε σεξουαλική επαφή και, αφού ολοκλήρωσαν την ερωτική συνεύρεσή τους, ο 22χρονος τής ζήτησε να… συνεχιστεί η σχέση τους! Για να ενισχύσει, μάλιστα, τον ισχυρισμό του ότι δεν βίασε τον νεαρό άνδρα, ο τραβεστί με την πλούσια ξανθιά… χαίτη ισχυρίστηκε πως τόσο εκείνος όσο και ο νεαρός ήρθαν σε οργασμό και ότι το φερόμενο ως θύμα ουδέποτε εξέφρασε δυσφορία, ούτε του ζήτησε να σταματήσουν. Αντίθετα, την επόμενη ημέρα τον «βομβάρδισε» με τηλεφωνήματα και τον αποκαλούσε «μωρό μου» ή αναφερόταν σε εκείνον σαν να ήταν… η κοπέλα του, με συνέπεια να διακόψει κάθε επικοινωνία μαζί του!

Στην κατάθεση που έδωσε στο Τμήμα Ασφαλείας Σαλαμίνας, ο 22χρονος παρουσίασε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή για όσα συνέβησαν μέσα στο διαμέρισμα-ερωτική «φωλιά» του ιδιαίτερα… προικισμένου τραβεστί. Οπως ισχυρίστηκε στους εμβρόντητους αστυνομικούς, όταν τηλεφώνησε στην «Γκαμπριέλα» για να κλείσει ραντεβού μαζί της, τη ρώτησε επανειλημμένα αν είναι «κανονική» γυναίκα και εκείνη του απάντησε όλες τις φορές θετικά. Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν τελείωσε το μπάνιο, ο τραβεστί με το πλούσιο στήθος και τις «ζουμερές» καμπύλες τού ζήτησε να ξαπλώσει μπρούμυτα στο κρεβάτι! Ανυποψίαστος καθώς ήταν ο 22χρονος και πιστεύοντας ότι επρόκειτο για κάποιο «παιχνίδι» στο πλαίσιο των προκαταρκτικών, υπάκουσε στην εντολή της ερωτικής παρτενέρ του και την περίμενε, έχοντας γυρισμένη την πλάτη του. Αυτό, όμως, αποδείχθηκε και το ολέθριο λάθος του, καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, ο τραβεστί βρέθηκε ξαφνικά πάνω του και, αφού τον ακινητοποίησε, εισχώρησε βίαια το μόριό του στον πρωκτό του!

Μάλιστα, κατά τα λεγόμενά του, η «Γκαμπριέλα» συνέχισε να τον βιάζει ακόμη και όταν εκείνος άρχισε να την παρακαλάει να τον αφήσει να φύγει, ενώ κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης τού έλεγε να μη σφίγγεται και να χαλαρώσει! Οπως τόνισε σε άλλο σημείο της κατάθεσής του ο νεαρός άνδρας, επί μία ολόκληρη ώρα ο «ξαναμμένος» τραβεστί εκτόνωνε πάνω στο κορμί του τα άγρια σεξουαλικά ένστικτά του. Σύμφωνα με τον ίδιο, το μαρτύριό του έλαβε τέλος όταν τον παρακάλεσε να τον αφήσει επειδή πονούσε. Κατόπιν, ντύθηκε βιαστικά και το έβαλε στα πόδια, χωρίς η «αφέντρα» τραβεστί να του ζητήσει χρήματα. Οπως τόνισε στο τέλος ο νεαρός, υπήρξε ερωτική συνεύρεση χωρίς τη συναίνεσή του, αφενός γιατί δεν γνώριζε ότι η «Γκαμπριέλα» ήταν τραβεστί και αφετέρου γιατί δεν τον ρώτησε αν ήθελε να τού κάνει ό,τι τού έκανε.

Η «Espresso» επικοινώνησε με τον δικηγόρο της καταγγελλόμενης Δημήτριο Ζορμπά, ο οποίος τόνισε ότι η εντολέας του θα κινηθεί νομικά κατά του 22χρονου: «Τη Δευτέρα ενημερωθήκαμε από δημοσιεύματα ότι έχει γίνει καταγγελία για βιασμό ενός 22χρονου από τρανς στην περιοχή του Νέου Κόσμου. Η εντολέας μου θορυβήθηκε και κάλεσε αμέσως στο Αστυνομικό Τμήμα Ακρόπολης για να ενημερωθεί για την εν λόγω υπόθεση. Την ίδια ημέρα επισκεφθήκαμε το Τ.Α. Ακρόπολης και η εντολέας παρείχε τις απαραίτητες εξηγήσεις σχετικά με τον καταγγελλόμενο βιασμό. Προσκομίσαμε έγγραφα και θα αποδείξουμε άμεσα τη σαθρότητα των ισχυρισμών του 22χρονου. Εντός των επόμενων ημερών η εντολέας μου θα καταθέσει έγκληση εναντίον του 22χρονου για τα αδικήματα που έχει ήδη τελέσει σε βάρος της».

(Newsbreak.gr)

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact