ΚΟΣΜΟΣ

Ανατροπή στις έρευνες για το μακελειό στο Παρίσι: Η καταζητούμενη σύντροφος του τζιχαντιστή είναι στη Συρία

Νέες αποκαλύψεις για τη σύντροφο του Αμεντί Κουλιμπαλί, του φίλου τζιχαντιστή των αδελφών Κουασί, που προκάλεσαν το μακελειό στο Charlie Hebdo, σκότωσαν μία αστυνομικό και τέσσερις ομήρους στο εβραϊκό παντοπωλείο, έρχονται στο φως από την εφημερίδα Le Monde.

Η 26χρονη Χαγιάτ Μπουμεντιέν, όπως αναφέρει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία γαλλική εφημερίδα, είχε ταξιδέψει αρχικά για τη Μαδρίτη και από εκεί στις 2 Ιανουαρίου είχε πάρει την πτήση για Κωνσταντινούπολη. Κατά τη διάρκεια αυτής της πτήσης φέρεται να συνόδευε έναν άνδρα, ο αδελφός του οποίου είναι γνωστός στη γαλλική υπηρεσία πληροφοριών.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, πέρασε τα τουρκο-συριακά σύνορα την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου και από τότε δεν χρησιμοποίησε ποτέ το εισιτήριο επιστροφής της το οποίο είχε ημερομηνία 9 Ιανουαρίου.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact