ΖΩΔΙΑ

Τι «ανάβει» ερωτικά το κάθε ζώδιο

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τίποτα δεν φτιάχνει ερωτικά τον Σκορπιό, όσο το να ζηλεύει. Πρέπει να βλέπει ότι υπάρχουν κι άλλοι αντίζηλοι, που σε διεκδικούν. Αλλά εσύ, και καλά, δεν θα έχεις μάτια παρά μόνο για εκείνον. Τις περισσότερες φορές τουλάχιστον, γιατί και λίγο τσίνισμα, λίγη ανασφάλεια προσθέτει νοστιμάδα στη συνταγή. Τώρα, το πώς θα το παίξεις ώστε να πετύχεις τη σωστή δόση ζήλιας, αυτή που τον ερεθίζει ερωτικά χωρίς να κινδυνεύεις να… σου ανοίξει το κεφάλι, είναι δικό σου θέμα. Αν πάντως το καταφέρεις, θα περάσεις αξέχαστες στιγμές πάθους, καθώς ο Σκορπιός σου θα απολαμβάνει το τρόπαιό του, δηλαδή εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης θέλει να περνάτε καλά μαζί και να μη χαλάτε τις καρδιές σας. Τη δική του καρδιά τη χαλάει η ζήλια σου και γενικά ο έλεγχος. Επίσης τον εξιτάρει το να νιώθει ότι πρέπει και να σε κυνηγάει λιγάκι, γι’ αυτό μην αφήσεις να σε θεωρεί δεδομένο. Του αρέσει η καλοπέραση, και μπορείς εύκολα να του δημιουργήσεις ατμόσφαιρα με πρωτότυπα φαγητά και ποτά. Αλλά η καλύτερή του είναι να τον οδηγήσεις για σεξ σε ένα μέρος, όπου δεν το έχει ξανακάνει, από ένα ασανσέρ δημόσιας υπηρεσίας μέχρι ένα μπανγκαλόου στην Κένυα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τον Αιγόκερω, ο σκοπός μιας σχέσης είναι οι άνθρωποι να αλληλοϋποστηρίζονται, οπότε αν παίξεις σωστά το δικό σου κομμάτι και του δίνεις αγάπη και περιποίηση, έχεις κερδίσει τον έρωτά του και όλα τα συνεπακόλουθα. Και επειδή έχει πρακτικό μυαλό, θα εκτιμήσει όχι τα ωραία λόγια αλλά τις πράξεις, π.χ. να του πληρώσεις ένα λογαριασμό, να του φτιάξεις μια βρύση ή να τον βοηθήσεις να διαλέξει κουρτίνες για το σαλόνι του. Αν νιώσει ότι είσαι ο άνθρωπός του, θα σου δείξει τον καλύτερο ερωτικό εαυτό του. Και καθώς είναι ο κρυφο-σεξουλιάρης του ζωδιακού, σε περιμένουν αξιομνημόνευτες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι από τα εγκεφαλικά ζώδια και μια ωραία ανταλλαγή ιδεών και απόψεων, μπορεί να λειτουργήσει αφροδισιακά γι’ αυτόν. Εννοείται πως δεν θα μιλάτε για τα τελευταία οικονομικά μέτρα (εκτός κι αν έχεις να του παραθέσεις μια πρωτοποριακή θεωρία που θα τον κάνει να σε θαυμάσει). Αλλά μια συζήτηση για τα πράγματα που σας αρέσουν και που ονειρεύεστε θα τον ανεβάσει, μια που ως γνωστόν είναι ζώδιο που του αρέσει να κοιτά προς ένα καλύτερο μέλλον. Ως εκ τούτου, φρόντιζε να μην τον ψυχοπλακώνεις με τις απαισιόδοξες προβλέψεις σου, αν τον θέλεις… ορεξάτο για τη συνέχεια.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς θέλει να αισθάνεται πως κατέχει την καλύτερη θέση στην καρδιά σου. Δεν βαριέται να το ακούει, αντίθετα με εσένα που μπορεί να βαρεθείς να το λες. Του αρέσουν όλα όσα κάνουν κλασικά οι ερωτευμένοι, βόλτες χέρι-χέρι , φιλάκια και πολλές τρυφερότητες. Και δωράκια. Αν είναι κάτι ακριβό, ακόμα καλύτερα. Ο Ιχθύς θέλει να μοιράζεστε τα πάντα στη ζωή. Αν μάλιστα τον βάλεις συνδικαιούχο στον τραπεζικό λογαριασμό σου, θα το βρει πολύ σεξουαλικό. Αυτό το ζώδιο έχει έναν απίστευτο τρόπο να συνδυάζει τα πιο ρομαντικά συναισθήματα, με το πιο πεζό πρακτικό πνεύμα.

Πηγή: govastileto.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact