ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝΕΛ: Το όραμα του κ. Μητσοτάκη είναι να ξεπουλήσει την Ελλάδα όσο-όσο και γρήγορα

«Ακόμη και ο βαρόνος Μινχάουζεν, ο μεγαλύτερος ψεύτης όλων των εποχών θα κοκκίνιζε από ντροπή»

«Χάντρες και καθρεφτάκια επιχείρησε να μοιράσει από τη ΔΕΘ ο κ. Μητσοτάκης στους Έλληνες πολίτες. Ακόμη και ο βαρόνος Μινχάουζεν, ο μεγαλύτερος ψεύτης όλων των εποχών θα κοκκίνιζε από ντροπή» δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Αναφερόμενη σε όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε ότι ο κ. Μητσοτάκης «υποσχέθηκε μειώσεις φόρων, ΕΝΦΙΑ, ασφαλιστικών εισφορών για όλους και επιπλέον αφορολόγητο για τη στήριξη των πιο ευάλωτων οικογενειών, παράλληλα με τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων – αν βεβαίως καταφέρει να πείσει, όπως είπε, τους εταίρους – χωρίς να μπορεί να εξηγήσει με ποιον τρόπο θα τα υλοποιήσει και από πού θα βρει τα χρήματα».

«Προφανώς, θα τα αντλήσει από τις μαζικές απολύσεις στο Δημόσιο, τις επιπλέον μειώσεις μισθών και συντάξεων και την απόλυτη φτωχοποίηση, σε βαθμό εξαθλίωσης, των εργαζομένων» προσέθεσε, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

«Ο ελληνικός λαός αντιλήφθηκε πολύ καλά το “όραμα” του κ. Μητσοτάκη για την Ελλάδα: Θέλει να την ξεπουλήσει όσο-όσο και γρήγορα μάλιστα και να την καταστήσει τον πλέον ασφαλή παράδεισο για τους συστηματικά φοροδιαφεύγοντες και όσους εμπλέκονται στις διάφορες λίστες Λαγκάρντ. Υποσχέθηκε, άλλωστε, ξεδιάντροπα την οριστική παραγραφή και την απόλυτη ασυλία όσων εμπλέκονται σε αυτές τις λίστες. Να μη βιάζεται ο κ. Μητσοτάκης. Οι Έλληνες πολίτες δεν θα του κάνουν το χατίρι» αναφέρει ακόμα στν δήλωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, καταλήγοντας: «Υ.Γ: Δεν μας εξέπληξε καθόλου το ότι κάλυψε απόλυτα τον ακροδεξιό αντιπρόεδρό του. “Όμοιος ομοίω αεί πελάζει”. Να τον χαίρεται…».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact