ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανοδική αντίδραση επιχειρεί το Χρηματιστήριο μετά τις χθεσινές πιέσεις

Με το βλέμμα στις επαφές με την τρόικα η αγορά

Ανοδική αντίδραση καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης, μετά τις χθεσινές σημαντικές πιέσεις, εν μέσω ήπιας ανάκαμψης και των ευρωπαϊκών αγορών.

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:05 διαμορφώνεται στις 561,05 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,68%.

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 3,15 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,93%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,35%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι μετοχές της Eurobank (+2,59% στα 0,515 ευρώ), της Πειραιώς (+2,33% στα 0,132 ευρώ), της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (+2,26% στα 1,81 ευρώ), του ΟΛΠ (+2,07% στα 12,35 ευρώ) και της Ελλάκτωρ (+1,69% στα 0,515 ευρώ).

Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες σημειώνουν οι μετοχές της Τέρνα Ενεργειακή (-1,95% στα 2,52 ευρώ), της ΜΕΤΚΑ (-1,22% στα 7,28 ευρώ) και της Jumbo (-1,09% στα 10,86 ευρώ).

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Τροφίμων (+2,18%) και των Τραπεζών (+1,47%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Ταξιδιών (-1,14%) και των Προσωπικών Προϊόντων (-0,41%).

Ανοδικά κινούνται 20 μετοχές, 16 πτωτικά και 9 παραμένουν σταθερές.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact