ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χαμός με τα ανοιχτά πόδια αθλήτριας του ράγκμπι

Είναι μια εικόνα που όλοι είπαν ότι δείχνει μια «σπουδαία αθλήτρια στο αποκορύφωμά της». Κι όμως, πολλοί δεν το είδαν έτσι ακριβώς.

Η Τάιλα Χάρις, παίκτρια της αυστραλιανής γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου (ράγκμπι), φωτογραφήθηκε με το πόδι στον αέρα αμέσως μετά το πρώτο γκολ της ομάδας της.

Η φωτογραφία της 21χρονης παίκτριας αναρτήθηκε στη σελίδα του αυστραλιανού τηλεοπτικού σταθμού Channel Seven στο Facebook, αλλά αυτό που ακολούθησε ήταν έκπληξη: σχόλια σeξοuαλικής φύσεως δημοσιεύτηκαν από trolls που έκαναν την αθλήτρια να πει ότι ένιωσε πως είχε «κακοποιηθεί σeξοuαλικά» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου πρόσθεσε το δικό της σχόλιο στα δεκάδες αρνητικά μηνύματα, με την Κέλι Ο’Ντουάιρ, την πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γυναικών, να λέει ότι «αηδίασε» από τα σχόλια.

«Λυπούμαστε. Η αφαίρεση της φωτογραφίας έστειλε το λάθος μήνυμα. Πολλά από τα σχόλια που έγιναν στην ανάρτηση ήταν καταδικαστέα και θα εργαστούμε σκληρότερα για να απαγορεύσουμε αυτά τα τρολ από τις σελίδες μας. Η πρόθεσή μας ήταν να τονίσουμε τον απίστευτο αθλητισμό της Τάιλα Χάρι και θα συνεχίσουμε να επαινούμε τα γυναικεία πόδια», έγραψε στην ανάρτησή της.

Η Αυστραλή ολυμπιονίκης Άννα Μεάρες τουίταρε: «Πώς αυτή η απίστευτη φωτογραφία της Τάιλα Χάρις θεωρήθηκε αρνητική και συγκέντρωσε τόσα αρνητικά σχόλια και πώς το κανάλι την αφαίρεσε είναι κάτι που με αφήνει άναυδη».

Το τηλεοπτικό δίκτυο ανέβασε λίγο αργότερα ξανά τη φωτογραφία, παραδεχόμενο πως «η αφαίρεση της φωτογραφίας έστειλε το λάθος μήνυμα».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact