ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ, ο μεγαλύτερος και ο πιο ύπουλος εφιάλτης της ανθρωπότητας,¨ζει ¨ και στην Ελλάδα

Διαβάστε τα παρακάτω με δική σας ευθύνη .

Μοιάζει σαν  να κοιμάσαι , όμως έχεις πλήρη συνείδηση απέναντι στον ¨υπνωτιστή σου¨ και υπακούεις μόνο σ” αυτόν, αφού , αυτός σου ¨δίνει¨ όλα όσα γνωρίζεις για τον κόσμο . Ταυτόχρονα όμως είσαι αποστασιοποιημένος από την πλήρη και πραγματική εικόνα του  κόσμου , έχεις εστιάσει σε μια δοσμένη σ εσένα οπτική που έχει εγκλωβίσει την λογική σου και σου αφήνει μόνο ένα περιθώριο σκόπιμα .. να είσαι σε θέση να εξερευνήσει τον εαυτό του.

Διατηρείς και τις συνειδητές και τις ασυνείδητες πνευματικές σου δραστηριότητες, αλλά ξεχωριστά τις μεν από τις δε , ώστε , να βρίσκεσαι  εκεί που θέλουν … ανάμεσά τους . Λειτουργείς με την λογική που σου είπαν ότι ισχύει ,  που σου έμαθαν και που σου έδωσαν να ανακαλύψεις , ενώ κάπου – κάπου  σε ¨αφήνουν ¨να  αισθάνεσαι ότι παρακολουθείς από μακριά όσα βιώνεις . Έτσι , ορίζεις την συνείδησή σου που με την σειρά της προσπαθεί να ορίσει τις επιλογές σου .

Με τον τρόπο αυτό σε κάνουν να νιώθεις  πιο δυνατό μια και βλέπεις ότι επιβάλλεσαι στον εαυτό σου, ανακουφίζεσαι από τον πόνο, ξεχνάς για λίγο την απόγνωση , γελάς της δυστυχίας , αντιμετωπίζεις εθισμούς και εμμονές , μια και μπορείς να φτάσεις στο υποσυνείδητο σου  και να χτυπήσεις το πρόβλημα σου στη ρίζα του … αλλά , όλα αυτά μεταξύ εσένα και του εαυτού σου .

Αν κατά λάθος ή κάποια στιγμή ξυπνήσεις θα δεις  θολά τις καταστάσεις και την πραγματικότητα , θα δεις μια αδιανόητη πολυπλοκότητα , λογικές και μηχανισμούς άγνωστους σε εσένα . Έτσι , μην μπορώντας να κατανοήσεις ότι ΑΥΤΟ είναι η δομή της  αληθινής πραγματικότητας , θα επιλέξεις να μην χάσεις τα λογικά σου , δηλαδή , θα επιλέξεις να ξαναμπείς στον κόσμο σου , έχοντας νιώσει φόβο και ανασφάλεια .

Αυτόν ακριβώς τον φόβος , αυτήν ακριβώς την  ανασφάλεια πρέπει να υπερβούμε για να βρεθούμε στην πραγματικότητα …. ατομικά , ως κοινωνία , σαν λαός .

Πίσω από αυτά  βρίσκεται ήρεμος ο ¨υπνωτιστής¨ … ένα άρρωστο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα , ένα συμφέρον παγκόσμιου βεληνεκούς , ένα παγκόσμιο τραπεζικό λόμπι , η θρησκεία του χρήματος , μια συνεργασία διεφθαρμένων ηγετών  και ότι άλλο εσείς μπορείτε να φανταστείτε .

Όλοι οι ¨υπνωτιστές ¨ είναι  ίδιοι , αφού , σε αντιμετωπίζουν , ως καταναλωτικό προϊόν , ως αριθμό , ως δεδομένο , ως πείραμα κ.α

Αν  ¨αυτοκτονήσεις¨ θα σε κατηγορήσουν για αδυναμία , για δειλία …. εάν κρατάς , θα πουν ότι μπορείς ακόμα , ότι αντέχεις κι άλλο .

Γιαυτό θα πρέπει να τους δείξουμε ότι ξέρουμε , ότι καταλαβαίνουμε ,ότι είδαμε πλέον   ότι δεν πέφτουμε άλλο σε παγίδες , ότι …. ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ .

.. ότι δεν φοβόμαστε  να διασχίσουμε το τούνελ μέχρι το ξέφωτο , ότι πολύ απλά μπορούμε να ¨μεταβούμε ¨ στην πραγματικότητα απλά , με το να στρέψουμε σε άλλη οπτική την προσοχή μας ….. με το να γυρίσουμε την πλάτη  στον εφιάλτη .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

h.t.police100@gmail.com

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact