ΕΛΛΑΔΑ

Αντισυγκέντρωση κάνουν την Τετάρτη οι αναρχικοί -ΝΔ: Η κυβέρνηση υπεύθυνη για την ασφάλεια των πολιτών

Στο Σύνταγμα έδωσαν «ραντεβού» για το απόγευμα της Τετάρτης και οι αναρχικοί, σε αντισυγκέντρωση για το κάλεσμα του κινήματος «Παραιτηθείτε».

«Για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά, αναρχικοί ανακοινώνουν συγκέντρωση για να υπερασπιστούν την Κυβέρνηση», σχολίασε η ΝΔ, μόλις έγινε γνωστή η συγκέντρωση των αναρχικών. Σε κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα indymedia, καλούν σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα, την Τετάρτη στις 19:00, ενώ μισή ώρα νωρίτερα έχει δοθεί το ραντεβού του κινήματος «Παραιτηθείτε», στο ίδιο σημείο.  

«Καθιστούμε την Κυβέρνηση απολύτως υπεύθυνη για την ασφάλεια των πολιτών του κινήματος “Παραιτηθείτε”, στην αυριανή τους συγκέντρωση, στην πλατεία Συντάγματος», ανέφερε ακόμη η ΝΔ σε ανακοίνωσή της, τονίζοντας ότι όσο και αν η κυβέρνηση ενοχλείται από τη διαμαρτυρία της κοινωνίας, είναι υποχρεωμένη να διασφαλίσει πλήρως στην πράξη το δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών στη διαδήλωση.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact