ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντίθετος στον εκλογικό νόμο ο Θεοδωράκης

«Οι μάχες που δίνουμε κόντρα στις επικίνδυνες απόψεις των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα συνεχιστούν»

Την αντίθεση του στην πρόταση του εκλογικού νόμου της κυβέρνησης εξέφρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην συνάντηση των αντιπροσώπων από τις οργανώσεις του Ποταμιού όλης της χώρας.

«Το Ποτάμι δεν συνεργάζεται με τους ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Με τους λαϊκιστές και με τους λαοπλάνους εμείς δεν συνεργαζόμαστε», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Οι μάχες που δίνουμε κόντρα στις επικίνδυνες απόψεις των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα συνεχιστούν και κάποιες από αυτές θα τις κερδίσουμε» είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης τονίζοντας ότι το Ποτάμι κατάφερε να πείσει και άλλες ευρωπαϊκές δυνάμεις για το πόσο επικίνδυνη είναι η πρόταση εκλογικού νόμου του κ.Τσίπρα.

Αναφερόμενος στην προσπάθεια για την δημιουργία μιας ριζοσπαστικής μεταρρυθμιστικής παράταξης τόνισε ότι χρειάζεται συνεννόηση για τα οργανωτικά αλλά αντιπαράθεση στα πολιτικά.

«Σκοπός μας είναι να ψηφίσουν πάνω από 200.000 και αυτό είναι το μέλημα μας κόντρα στους παλιούς κομματικούς μηχανισμούς που θέλουν μικρή συμμετοχή για να ελέγξουν τις εξελίξεις», τόνισε.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact